- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- електрически китари
Според вас кои са най - добрите производители на електрически китари? Мисля да си взимам е може би ще е Fender. Но реших да се допитам до странично мнение. :Д
Зависи за какво по-точно... : )
Аз лично съм фен на Ibanez (Джем най-вече) и Fender (стратокастър), ама това не означава, че ако ми падне някой Лес Пол, ESP или др. ще го върна, или няма да бъде по-добра в някое отношение.
Дай повече инфо - какво мислиш да свириш, с какви пари разполагаш, свирил ли си преди, колко сериозно смяташ да се захванеш
Притежавам Ibanez 707 ( добра китара, но малко адаптерите са шит) ! Имах Фендер страт (тука няма нужда от коментар) !
Свирел съм на ЕСП ( и тук няма нужда от коментар ) ! Имам Jackson js30rr (супер китара за шредване) ! Обаче най-много си харесвам Gibson !Така че, дай малко повече инфо какво ще свириш и какви пари си заделил най-вече !
![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
Някой може ли да ми каже колко мощен усилвател ще ми е нужен за Stagg S250 http://radoslavmusic.com/product.php?id_product=2151 ???
Щом ще си взимаш за първа китара Fender, ще предположа че говориш не за оригинални, а за онези от по 200-300лв.
Мнението ми за тях хич не е добро, вярно за начинаещи са но са изключително кофти, бих ти препоръчал да разгледаш каталога на Cort предлагат според мен най-доброто съотношение цена/качество, първата ми китара беше такава и си я взех за не повече от 500лв. а до ден днешен ми върши прекрасна работа.
Ако трябва да се избира от по скъпия клас китари - ESP, Ibanez, Music Man са ми сред фаворитите.
Нищо общо с Fender нямат.
Иначе избора на китара зависи от това дали ти е удобна,щото на мене може да ми е а на теб не!
Народен.Лечител.Ебем.За.Здр аве™
Като качество - не, но марката вдига цената.![]()
Е тия Squier-и са супер надценяваните и са доста скъпи 2-ра ръка ...
качеството на звука зависи от материалите, от които е изработена китарата, а също и от адаптерите, не по-малко значение има и (това каква е) електрониката от китарата до говорителите
Последно редактирано от npp : 12-25-2012 на 12:22
А най важно е задкитарноо устройство