Както вече казах хората и времената се менят. Не мисля, че хората не поумняват. Да повечето си зациклят на едно определено място, което им пасва, което ги подсигурява, но не можеш да твърдиш, че хората като цяло не поумняват.
Малко си противоречиш. Казваш, че живееш във филма, но после изкривяваш думите си и казваш, че погледа над нещата ти не е основан на "модерното днес"
Продължавам да твърдя, че всеки е различен и всеки има собствено мнение, дали е изградено от филми, приятели, родители или тн, няма значение. Сам се развиваш до някаква степен, но заобикалящия те свят те прави някак си по на"ти" с нещата.
Давам ти пример веднага. Момиче, което не излиза никъде само до училище и обратно и момиче което има реален допир със света. Коя мислиш, че е по "усъвършенствана" така да се каже. Човек се сблъсква сам с нещата и чак тогава вижда дали живота му е филм или не.
Ако не бяхме поставили някакви морални граници и не сме разграничили доброто и злото, според мен щяхме отдавна да сме се изгубили някъде.

Пс - кефи ме как се изразяваш (: