.
Резултати от 1 до 25 от общо 74

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от bitchwolf Виж мнението
    Естествено е да получаваш реакции от хора, когато засягаш неща, които са им познати или ги интересуват по някакъв начин. Аз нападам първите ти твърдения. Това, че може би не съм разбрала цялото ти мнение и като цяло есенцията на всичките ти постове може и да е жалко според теб или другите, които мислят като теб, но лично на мен не ми се отразява по някакъв начин. Пак ти казвам. Т'ва е форум, а темата е любов. Аз влизам чисто и просто, за да чета теми за любов, ти навлезе грубо и арогантно твърдейки, че зад мнението ти има много повече. Няма как да бъдеш лишен от недоволните реакции-не е нещо ново, но ти все пак смяташ, че ти си го открил. Виж литературните анализи на текстове си ги правим в час по литература. Говоря направо, а не завоалирано, това може би те кара да си ме представяш още по-глупава и елементарна, но реално и това не е важно. Auriss, той искал да каже нещо. Факта, че се опитваш да му преведеш изреченията на простолюдието, говори че той очевидно не се изказва ясно пред аудиторията, към която е насочен в момента. Благодаря за спора и лек ден на всички.
    +

Doom_Stalker както ти казах и преди ти си човек с объркани представи.Основния ти проблем е че слагаш логиката и интелигентността над всичко.Рано или късно ще разбереш,че в живота има и по-важни неща от това непрекъснато да доказваш интелект.Това защо не се занимавам с по, как се изрази 'висши' неща показва че отново пишеш недообмислено,но на тебе цялата ти работа е такава-недоклатена.Може би тези 'пикли' както ги наричаш имат объркани представи за някои неща,но аз виждам доброто в тях.Те се стремят да сложат любовта на първо място,което дори по-сълзлив и понякога досаден начин,все пак е достойно за зачитане и подкрепа.Твоята визия-логиката-над любовта и добротата не ми импонира и затова се изказвам остро и ясно срещу теб,защото не искам да виждам подобни 'тийнове' около мен.Мисля че отново бях пределно ясен и съм убеден че и 'простолюдието' ще ме разбере,без да се самоизтъквам със завоалирана философия!
    Последно редактирано от totik : 12-06-2012 на 12:20

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си