- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Za purvi put analen sex
Zdraveite , znam che vuv foryma ima sigurno adski mn podobni temi i se izvinqvam predvaritelno zatova,no az lichno ne namerih otgovorite koito me vulnyvaha!Ta iskam da popitam momichetata, koito sa pravili analen sex kak e bilo purviq put-dali gi e bolqlo mnogo poneje sum chuvala che e dosta po bolezneno ot taka narecheniq purvi put i dali se e nalagalo da si pravqt nqkakvi klizmi.ne se smeite chuvala sum za vsqkakvi legendi za izpocapani i gnusni charshafi i tui kato sporihme za tova s poznati reshih da popitam hora koito sa go izjivqli kak e bilo![]()
![]()
И как така не намери ?!Се пак ето я темата :
http://www.teenproblem.net/s/1006.html
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
ami az ne znam dali 6te ti dam obektivno mnenie za6toto sym mnogo malka... az predi godina se ebah za pyrvi put a tova v dupeto go pravihme naskoro... ami 4esno da ti kaja ne boli mnogo a prosto e malko trudno v na4aloto mnogo se stiskah no posle toi kato si go fkara i se otpusnah i be6e priatnozna4i mislq 4e e vapros na navik... samo4e ti prepora4vam da napravi6 klizma predi tova 6oto az taka se nasrah vednaj i mi stana super neudobno
![]()
![]()
![]()
Тоест,трябва да си правила анален секс преди да правиш анален секс за първи път ли?![]()
Щото така излиза,че си написала в последното изречение...
Ole tva verno li go kaza che si se nasrala?Zashtoto az tochno tva mi e interesno poneje tochno takuv e spora koito vodim s moqta priqtelka i tochno zatova pusnah temata
![]()
![]()
![]()
Доколкото съм говорила и аз с приятелки не е нужно да си правиш клизма преди това , естествено , ако усещаш , че има опасност от фал ще се въздържиш от подобни изпълнения или ще освободиш напрежението преди сексаЗа болката не боли чак толкова много , просто моя съвет е да преминете към аналния секс след дълга увертюра , за да си максимално възбудена и максимално да намалиш болката...А и освен ако момчето не те помпа здраво , мисля че няма опасност да "оплескаш чаршафите"... Просто се настрой на такава вълна мисли ,че ще ти е хубаво , защото действително се изпитва удоволствие и от жената ( което супер много момичета отказват да приемат) Стига всичко да се прави внимателно ( поне в началото
) всичко ще си мине по мед и масло...Айде приятни креватни изпълнения мацка
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Hahaha mersi za pojelanieto no za momenta se vuzdurjam ot podobni sexualni kontaktiProsto iskah da se informiram poveche po temata i da ne se izkazvam nepodgotvena \
/ A za gafa s charshafite mislq che ako predi tova momicheto se e "osvobodilo" v toalentnata ne bi trqbvalo da se polochu tazi situaciq... no vupreki tova priqtelkata mi se opitva da me obedi v obratnoto
![]()
Mn meersi za otgovorite , a ako ima oshte koito sa praktikuvali tozi vid sex molq da pishat :P
горки4катаа мн си малка за сехх моми4ее
много си глупава как ще се насереш хахаха![]()
Последно редактирано от playboy_girl54 : 12-03-2012 на 22:31
Разбира се, че трябва да си направиш клизма. Нали това е един вид лична хигиена? Как може да правите анален секс и да не се "почистите". Говори лошо за вас. Колкото до това че ще ти е за първи път (аналния секс) препоръчвам ти да си вземете лубрикант за анален секс и задължително с кондом! А въпроса за болката, дали боли много или не това си зависи от теб самата и от партньора ти. Трябва да се отпуснеш както казаха потребителите по горе и той да е внимателен и нежен. Попринцип така би трябвало да е, аз директно си ги режа. хахах
Писането на кирилица е задължително + стара тема.