.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Smile Какво колекционирате?

Нищо.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Aз, като по-малък колекционирах главно : ножове и запалки...
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Като малка :салфетки, сега нищо.
    maDamn

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Стихотворения.

Кака ми колекционираше салфетки и играчки от шоколадови яйца.
    Майка ми е колекционирала сапуни. Дядо ми е колекционирал малките шишенца с различна форма и алкохол от различни държави. Баща ми е колекционирал монети и хартиени пари (всякакви има, от всякакви държави с всякакви лица) и марки.

Бутилки от алкохол и камъни (фосили, полу-скъпоценни и т.н)
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    В момента нищо.
    Като бях малка колексионирах салфетки.

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^И аз така.Имаx тооолкова много салфетки...бях обсебена направо. Беше забавно да си разменяме с приятелки.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    лакове за нокти

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Календарчета.. Като бях 2-3 клас бях обсебена от Winx и имах един албум за картички на тях и започнах да го пълня с календарчета и сега съм бъкана с тях.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    И аз колекционрах салфетки, още си ги пазя и ако ми хареса някоя, си я прибирам в кутията И картонени кукли, и календарчета. :Д Обичайните неща.
    А сега-шишета от парфюми. Майка ми е на предела си да ги изхвърли всичките, изхвърли ми вече 3 и още ме е яд за тях. По едно време и някакви етикети бях почнала, но ги скрих от мама(за да не ми ги хвърли...) и сега не мога да ги намеря никъде.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Колекционирах салфетки,но като по-малка,сега вече нищо.

Голям фен Аватара на Deni_028
    Сега не колекционирам нищо, но като бях по-малка събирах какво ли не - салфетки, опаковки от бонбони, стикери, фигурки от шоколадови яйца и още неща, но сега не мога да се сетя.

Голям фен Аватара на .Wonder
    Не се чувствам зависима от предмети, за да ги събирам в огромни количества.

Повече от фен
    Преди 4 години бях почнал всякакви студенокръвни гадове да събирам, цяла една стая на втория етаж си я бях обърнал на терариум - към 25 тарантули, 3 вида скорпиони, смокове, питон, 2 каскавели, габонка, 9 гекона, хамелеон, дървесни жаби + сам си им въдех и храната, за всичко сигурно над 5 хиляди лева да съм се изръсил общо... после ми омръзнаха и ги разпродадох, оставих си само 2 тарантулки и 1 скорпион.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Мъдри мисли, стихчета, цитати от книги/филми (в една тетрадка), които ме карат да се чувствам добре в трудни моменти
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Ами аз винаги като почна нещо да събирам, ми омръзва и спирам. Бях почнала да събирам кутийки от течен шоколад (от 20 стотинки дето го продават с малка смешна лъжичка), но спрях. Събирала съм и захарчета, обаче един ден ги изядох. Имах и голяма колекция от билетчета от градския транспорт

Автобусни билети имам цяла торба в нас от няколко години си го събирам като пътувам а също така вече 2ра год си събирам, бележките които си пишем с приятелки в час тъпо да знам но нямам сърце да ги изхвърля

От малка започнах да си събирам салфетки и продължавам, също и календарчета.
    Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Различни видове тарантули (засега имам 5 - в подписа ми), цветя (орхидеи, колеуси, сега имам маааалко повече теменужки, благодарение на най-добрия ми приятел), капачки от сокчетата queens. Преди съм колекционирала минерали, плюшени играчки (като малка), списания National Geographic, 8, Cosmopolitan, Уоли, Geo... и други неща, но не са изтраяли дълго като мания . Дядо имаше огромна колекция от марки. Много харесвах класьорите му, уникални бяха.

ПП. Салфетки и аз колекционирах по едно време, но ми писна след второто кашонче.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

сърца

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    касови бележки
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Монети. Старинни. Също така си пазя и билети от стадиона на Реал Мадрид примерно, билети от ралита, представления, такива неща. От време на време ги разглеждам и си припомням някои от най-хубавите ми моменти.

като малка салфетки календарчета и сапуни а сега късметчета от кафе или топъл шоколад и капачки от сокови queens

кукли,салфетки,ароматни свещи,играчки от шоколадови яйца ,а и от камбанки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си