.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Smile Какво мога да тренирам в Пловдив ?

Здравейте, аз съм момче на 13 год. от Пловдив. Искам да се запиша да спортувам нещо, защото имам много енергия искам да е изразходя, също така аз искам да направя малко мускули ...... много съм кльощав (слаб) и дребен около 153 см съм, но за сметка на това съм много бърз. Благодаря предварително !!!!

Голям фен Аватара на Illusion772
    Волейбол ..... в Пловдив са едни от най-големите волейболни отбори в България , а и школата на виктория волей е много добра

Волейбола е добър спорт но аз искам нещо по така екстремно !!!

Карате

ti karate li trenirash ?

Да, карате тренирам. Не съм от Пловдив, но там има доста добри клубове с добри състезатели

Голям фен Аватара на Mladenoff
    В "Димитър Матевски" има хубав плувен басейн. Ще ти балансира тялото и ще изградиш добра мускулатура, ако се отнесеш сериозно, плюс това плуването е много полезно.

В "Академик" има сериозен отбор по баскетбол - също много добър спорт за човек на твоята възраст. Бягат, правят лицеви, доста тежки тренировки като цяло. Ако ти е интересна играта ще ти е идеално, плюс т'ва залата е добра.

ок мсс ще разпитам !

Пробвай борба.

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от Sh00t5 Виж мнението
    Пробвай борба.
    ПЛЮС
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Има хубави клубове по карате наистина. Можеш и на баскетбол, мисля, че в МГ-то имаше зала, където да тренираш сериозно, ама незнам от колко години можеш да се запишеш. Волейбол също има много, ама лично аз не го харесвам, ако искаш поразпитай, а и ти казаха повечето. На гребната можеш на квото искаш да се запишеш. Има бокс, джудо, точно до тях е и футбола. След тях има един клуб по гребане "Тракия", където аз съм тренирал. Квото ти хареса можеш да запишеш.
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си