Здравейте на всички!Не мислех че някога ще ми се наложи и на мен да пусна тема в този раздел...Приятелката ми ме заряза преди няколко дена.Ходихме от 2 седмици,работите между нас се случиха супер бързо и затова се стигна до тук, но взаимотношенията помежду ни бяха идеални-не съм имал преди истинска връзка,бил съм зарязван доста пъти но отдавна не бях изпитвал това чувство да се отпусна до такава степен че да бъда напълно себе си,когато бях с нея забравях за всичко друго и не си мислете нормално първа приятелка ти е,влюбил си се(не мисля че е така ,нямам толкова силни чувства към нея ,но тя има уникален характер и се разбирахме просто идеално с нея)единствения проблем беше че я излъгах,че съм имал друга преди нея и тя разбра и може би това спомогна за раздялата,не знам защо я излъгах, може би защото ме беше страх да не си каже какво правя аз с него той е неопитен и така нататък .Тя беше приключила едногодишна връзка с момче 1 месец преди ние да тръгнем.Първоначално нещата си вървяха по вода докато аз неосъзнато почнах да я притискам и задушавам!Тя имаше още някакви остатъчни чувства към бившия си,осъзнавах го това но не исках да го приема.Много избързах нещата, но прекалено късно се усетих!Убеден съм че и тя има чувства като мен, но я е страх да не бъде наранена отново,казвала ми е стотици пъти че всичко е свършило и е продължила,но аз не мисля така,аз мисля че е направила една стена около себе си и не иска да допусне никого до себе си,и се затваря,и не иска да и помогнат ,прави се на такава каквато не е, а тя е супер свястно момиче и начина и на мислене е много напред.Найстина искам пак да се съберем и да се получи нещо,но този път да го караме бавно и спокойно! Надявам се да ми дадете някой съвет или как да подходя към нея,да я накарам да ме допусне до себе си и да ме разбере,по някакъв начин да я накарам да говори с мен! Благодаря ви за отделеното време и двамата сме на 18 години ако е от значение.
Последно редактирано от funkey : 12-03-2012 на 15:05