Цитирай Първоначално написано от GLaDOS Виж мнението
Не хвърляй вината изцяло върху себе си.
Другия път давай честно.В една връзка не трябва да има фалшиви елементи.Какво като не си имал преди това?

"Убеден съм че и тя има чувства като мен, но я е страх да не бъде наранена отново,"
И това да зарежеш някого под предтекст че те е "страх" да не бъдеш наранен и тн.,ми се струва страшно лицемерно.
Като някой го е страх да не бъде наранен,просто не започва връзка.
Ходили сте много кратко време,тя е осъзнала че не покриваш очакванията ѝ,ти си се привързал,защото тя ти е обърнала внимание.
Няма как да "подходиш".
По-категорично нещо от това да опитате и да те скъса,не виждам.
Мисля че си прав, но искам просто да пробвам още един път.Не ме скъса въобще с този предтекст.Накратко ми каза - нещата се случиха прекалено бързо ти искаш да сме по цял ден заедно но няма как да стане,ще наблегна на училището нито ми трябват връзки нито нищо (нещо от този сорт беше).Предния ден си говорихме и абсолютно никакъв признак на съмнение не ме обвзе че става нещо,но след като точно тогава разбра че съм излъгал и аз я пришпорих и исках да дойде в нас ми писа смс че трябва да си поговорим (няколко дена преди това правихме секс).И да, не я прехвърлям изцяло на мене много хора ми казаха че ако не е била готова да продалжи защо е започнала връзка - и аз това и го казах и тя ми отвърна че си е мислила че ще се получи но явно е сгрешила?