- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво означава този сън?
Здравейте.
Снощи сънувах бившето си гадже,с което се разделихме миналата седмица.Сънувах,че той идва при мен и ме моли да му простя и да се върна при него,и че съжалявал за това,че така сме се разделили.В съня си аз се чудих дали да му простя,долкото помня се събрахме отново.
Обаче не мога да разтълкувам съня си какво означава да се събереш с бившето си гадже?Някой ако знае,нека каже,че ми е много важно.
Вероятно на подсъзнателно ниво искаш да се съберете. Няма какво друго.
По принцип казват, че сънищата предизвикват бъдещи събития.
Може би не при всеки сънят предсказва бъдещи събития, но това че си го сънувала показва, че силно желаеш да се случи.
Принципно има сънища, с които подсъзнанието ни иска да ни каже нещо. Има и сънища, които просто са отражение на емоциите ни или дадено състояние- като да ти е паднало одеялото през нощта да, станало ти е студено и сънуваш зима. Мисля, че втория случай важи за теб, просто искаш да се съберете.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Пиши съновник в гугъл и ще видиш.
Не е задължително всеки един сън да означава нещо.
Просто ти липсва и ти се иска да се случи.
Може би все още е просто отражение на емоциите сепак сте се разделили миналата седмица
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън