Аз и един приятел си седим и си говорим и ни идва да се пошегуваме с едно момиче, че я харесвам и после да я тролиме. Както и да е, тя сега много ни се сърди. Как да направя така, че да не ни се сърди?
Ами вие сте идиоти. С право ви се сърди. Не я закачайте повече.
И спря да се върти за миг земята..
Хлороформ. Т'ва е отговора за всичко.
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Зле сте. Много ясно, че ще ви се сърди.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Постъпили сте детски, сега постъпете като големи хора и й се извинете най-учтиво и културно. Може просто да изчакате малко време докато й мине яда, тъй като ако е афектирана може да не приеме никакви извинения(а и не е длъжна въобще да ви ги приеме). Нищо сложно няма в случая.![]()
[QUOTE=Nakadah;10515010]На колко сте? 12? 10? 8
И то големи
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Еми ика право да ви с есърди извинете й са и й подарете нещо...ама не така че да изглежда че й се подмазвате
Нормално е да ви се сърди,все пак сте се подиграли с чувствата й...Извинете й се,кажете й че не сте го направили с цел да я обидите и мисля,че тя ще приеме извинението ви.Но въпреки това едното "съжалявам" не оправя всичко,другия път мислете преди да действате.
![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Щях да попитам с мен си направиха същата гавра следователно съм в един клуб с това момиче какво да правя да я игнорирам или да и сложа и да си замина?
детска радост шарени бонбонки .. доскучало им на децата и хайде да се веселим за сметка на момичето. Глупава постъпка и то доста, и не очаквайте с едно извинявай да се оправят нещата![]()