- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помогнете
Здравейте искам да ви споделя имам си гадже от 7 месеца обаче в кафето което ходиме всички се познаваме и има едно момче приятел на гаджето ми дето само ме гледа някак си все едно ме харесва оня ден гаджето ми си отиде по-рано аз останах и тва момче почна да ме закача и и де замеря с капачки от бираи от тогава когато се закачаше немога да спра да мисля за него като отида в кафето само гледам дали е там а ако е там постоянно ме гледа нз какво да правя само за него мисля и нз дали ме харесва много ми е интересно вашето мнение какво да правя пишете моля ви много съм объркана
![]()
Ти сиии...айде няма да те обиждам, ама ще те попитам нещо. Защо изобщо си със сегашния си приятел, щом от такива тъпи закачки вече се замисляш за друг? Явно изобщо не си се взела на сериозно.
знам защо съм с него но почва да ми омръзва но немога да го оставя просто съм свикнала с него и неискам да го оставям
Един въпрос ... НА КОЛКО ГОДИНИ СИ ???
ТИ СЕРИОЗНО ЛИ ..
ДОБРЕ .. ПРИЕМАМЕ ЧЕ ТЕ ХАРЕСВА КАКВО ЩЕ НАПРАВИШ ???
е нищо много ясно ще съм си с сегашното гадже просто исках да ви кажа какво ме мъчи от няколко дена
КАЖИ МУ ЧЕ НЕ ТИ Е ПРИЯТНО ... ИЛИ НАЙ ДОБРЕ СМЕНЕТЕ КАФЕТО
ТО ТОВА Е НОРМАЛНО .. СТИГА ДА НЕ ОБРЪЩАШ ВНИМАНИЕ ... ГЛЕДАЙ СИ СЕГАШНИЯ ПРИЯТЕЛ И ТОЛКОВА
опитвам се да не обръщам внимание но като отида в кафето той само ме гледа и нарочно идва да ме пита някви работи секи път и тия дни постоянно мисля за него ако не ме закача бързо ще забравя но нарочно се закача и нз и аз
опитвам се да го игонрирам но ще видиме ако не спре ще му кажа
ИЛИ КАЖИ НА ПРИЯТЕЛЯ ТИ ...
НЯМА ЗА КАКВОМНОГО ЩЕ СЕ РАДВАМ АКО СЪМ ТИ ПОМОГНАЛА
много много благодаря ти поне не се заяждаш като другите който писаха
много романтично! Замерял те е с капачки от бира. Ми да те замери с шишето, още по - романтично да стане!
Очевидно те харесва. Ако държиш на приятеля си, няма да се занимаваш с него.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Леле не че искам да те съдя, но на 19 аз замярах с капачки само кошчето за боклук. А ти по-добре се вразуми и за да не нараниш настоящето си гадже (така като гледам дали сега или след време то ще стане) просто го зарежи. Колкото и да си привързана към него, то едно привързване не е достатъчно на една пълноценна връзка (ако случайно това търсиш де) Не си играй с чувствата на другите. Т'ва те прави кучка.
(#) ...thats a cookie...
ТрооооооооооооооооооооЛ
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5