Здравейте,мисля че имам любовен проблем ,от известно време си пишех с едно момиче ,защото не живеех в България ,по точно бившата на един приятел,споделяше ми станахме доста близки,не си падам по тези чатове,даже не сядах преди често на компютъра,но както и да е прибрах се в България и веднага отидох да се видя с нея,всичко беше супер ,бяхме заедно разбирахме се.Имам доста силни симпатии към нея,но сме от различни градове,което за мен не е никакъв проблем,защото сега завършвам бакалавър ,не работя имам доста свободно време и доста спестени пари.Постоянно съм в нейния град ,намерих си квартира просто за да бъда с нея ,но изведнъж тя започна да се държи доста хладно с мен,да ме отблъсква ,започнахме да се караме това става в период около 2 месеца,не знам какво й става говоря с нея,тя ми казва "Не мога така,побърквам се ,искам да се махна от тук" само за това говори,все едно аз съм й виновен за проблемите.Никога не съм бил толкова отзивчив към момиче и разбран.Изслушвам я ,страшно мил съм ,просто защото ми харесва каква е,тя ми говори постоянно за миналото си,защото не се говорят хубави неща за нея,аз й казах,че не ме интересува каква е била преди ,а каква е сега и аз имам минало от което не се гордея,но не можем да живеем в него,а да продължим напред.Та разделихме се ,не спирам да мисля за нея,но няма да й се моля ,тя продължава да ми се обажда,а аз започнах да излизам с други момичета ,тя се сърди за това цупи ми се.После ми казва искам да си продължиш .. след няколко дни има рожден ден и аз и казах,че искам да отида при нея,тя ми казва че нямало да го празнува,че плановете са й се прецакали искала да ходи в София,но не станало аз й казах ,че ще отидем двамата,тя ми каза ,как пък не ,ще си празнувам рождения ден с момче което познавам от няколко месеца а не с приятелите ми от години.После пак се държи мило,та искам да попитам какво да правя ,как да постъпя ,защото съм доста объркан.