.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Е авторе какво стана

takatar
    Guest
    Имам опит в решаването на задачи , мога да ти помогна , ако нешо не разбираш ме питай

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от takatar Виж мнението
    Имам опит в решаването на задачи , мога да ти помогна , ако нешо не разбираш ме питай
    Ако имаш желание да помагаш, присъедини се към темата ни по-горе.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Veskooo98
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Мерилин, не съм му казала да става математик на годината. Но да оставаш в 7ми клас да повтаряш заради математиката е несериозно. Не е чак толкова трудна. Казах му ако има конкретен въпрос да му се обясни нещо и аз, и другите биха му обяснили. Ама това "мразя математиката" в 7ми клас ....... До 12ти какво ще правиш? А в университета? Ще станеш метач на улиците, щото те мързяло/инатяло да научиш едни квадратни уравнения? Айде бе!
    Малеее :Д Сега каот се сетя че съм 12-ти клас, а незнам как стигнах до тук. В 7-ми математика. С 3,7.. и нещо на матурата и 4 за годината по математика и толкова и по ЗИП имахме часове как съм минал незнам. 8 клас целия клас 2 ки само едвам няколко човека имахме 3 ки за 1-вия срок а после 5 как изкарах за годината незнам?! Ама тогава каот казвам 8 клас гадна госпожа да видиш какво е и то не в смисъл гадна просто всички така ще кажете но и да пишеше 2-ки много добре обясняваше наистина и поне научихме тия квадратни уравнения и т.н. После след това 9,10,11 клас се имам 3 ки незнам някак не върви тая математика и при мен ама ще трябва да се оправям :Д И Особено учителя хем нямаме зип както до 7-ми клас но съм уж с профил математика след другите профилиращи предмети, вместо да даде ПП задачи дава от задължителната и там я оплескам. не ми се мисли ако си вървяхме по ПП.

Повече от фен Аватара на MoonWatcher
    След 7-ми клас математиката просто не е толкова страшна. Главно защото не влияе особено в 12-ти клас, тъй като не е задължителна на матурите за зрелостниците. До всеки с проблем в математиката - постегни се малко, тръгни на уроци, ако не чети материали из Интернет. И аз мразя математиката в по-голямата ѝ част и бях на нокти в 7-ми клас, но усвоих материала, само дето се пооплесках с геометричните формули. Блазе им на тазгодишните седмокласници, че ще им дадат да ползват формулите, а няма да се наложи да ги зубрят. Както и да е, в момента съм в хуманитарна гимназия, не наблягаме на математиката, а и в самото балообразуване за паралелката, в която влязох, оценката по математиката не се умножава, за разлика от тази по БЕЛ, която се утрояваше. Така че - потърси помощ по предмета, изкарай някаква прилична оценка. Няма човек, който да е влязъл в математическа гимназия, пък да мрази математиката, освен такива със презумции че математическите гимназии са най-добри или пък че приятелите им ще идат там. Нехаресващите математика или слабите по нея просто се насочват към друга сфера - езици, хуманитарни науки, информационни технологии, спорт и т.н.

todor007
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    Говори за себе си И аз не съм и фенка обаче ми трябват оценките и искам не искам с много зор докарвам 6ци Но ходя и на уроци .. Просто трябва да се постараеш )
    Черната перла има право. Моето предложение е това: http://www.davitoz.org/kursove%20po%20matematika.html

Повече от фен Аватара на qkataa_123
    Цитирай Първоначално написано от yamaha436 Виж мнението
    Много ми е противна математиката във почти всички други предмети съм добър но не и в математиката нищо не знам нищо не мога да запомня не ми е интересна просто нямам никакъв мотив да изучавам този предмет седми клас съм и ще кандидатствам нямам представа как ще мина този клас понеже за този срок имам четири двойки и една тройка госпожата ми е супер гадна не преподава добре миналите 2 години изкласявах с тройка по милост на госпожата до сега е друга... Незнам просто какво да правя мисля че ще повтарям тази година а от това най много ме е страх ..... Кажете ми какво да направя супер много изпуснат материал имам супер много пропуски нямам представа какво да правя семейството ми няма възможност да плаща за уроци но сигурно и те няма да ми помогнат като не ми е интересно.Всеки ден като имам час по математика изпитвам ужасен страх преди часа да няма тест или да не ми пишат двойка.
    Аз съм сега в 9 клас и на мен също ми е адски трудна математиката но долу горе я схващам като слушам госпожата в час и решавам повече задачи, а относно матурите в 7 клас,през годината изкарвах 3 и 4 по математика а макар че учих много изкарах 2 на матурата,ако искаш мога да ти споделя моят метод за учене по математика и се надявам да ти помогне поне за 4.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си