.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D

Не мога да си намеря момиче.

Проблемът ми е следният имам адски много любов с която искам да даря някое красиво момиче но не мога да намеря или ако намеря тя ме отхвърля и в последствие като я опозная разбирам що за боклук е,не съм грозен или задръстен нормално момче но не мога да намеря подходящата не съм имал приятелка от втори клас това са 5години някъде просто не знам какво да направя за да намеря подходящата от много време си мечтая това да се случи но просто не се случва...Просто някак си ми става гадно като гледам всичките ми приятели да си имат момиче а аз да съм сам искам да намеря някоя на която мога да разчитам,да стане най добрият ми приятел и просто да се обичаме толкова ли много искам?
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Еми малък си приятелю,трудно е на тази възраст.

Супер фен Аватара на nymphadora
    7ми клас и вече си отчаян?!
    Първото което е,на тази възраст и да си хванеш гадже,нищо няма да излезе.Това са детски истории тип "ама то и другите си имат".То затова и почват да се праскат на 13.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Вземи почакай няколко години докато порастнеш???

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Какво си се шашнал, пък ти. От 5 години нямал гадже... Е това във втори клас ,ако го броиш.

Не се вглъбявай в мисълта,че трябва да имаш гадже. Когато му стане времето - тогава.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Не те харесват, защото не употребяваш препинателни знаци и не можеш да отделяш изреченията едно от друго.

Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    аз в седми клас се отчайвах като получавах 4ка по Немски,той нашия любовна мъка го гони...РАНО ТИ Е !

Цитирай Първоначално написано от MarkKnight Виж мнението
    аз в седми клас се отчайвах като получавах 4ка по Немски,той нашия любовна мъка го гони...РАНО ТИ Е !
    Да ,да момичета 7ми клас не са ми били в главата ,изчакай като отидеш в гимназията ще се променят нещата !! Откъде тази любов бе тц !

Ми всеки има различни потребности, представете си.
    Престанете да осъждате и да преценявате от себе си.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

всеки иска да намери идеалното за него момиче но не е толкова лесно, а и когато трябва ЩЕ се случи, не бързай защото точно това бързане може да доведе до грешен избор...ще я срещнеш. А и така като гледам май търсиш нещо сериозно... не искам да те отчайвам но на тая възраст е леко трудно... не че няма сериозни момичета... има но са малко

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Това е проблем, който никой не може да разреши. Седиш и чакаш, знаеш си цената и не си захвърляш всичко за първата мърла.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Изчакай само до 8-ми клас гимназията.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Ми всеки има различни потребности, представете си.
    Престанете да осъждате и да преценявате от себе си.
    Потребността се поява бая по-късно,когато човек знае какво иска,а не когато се влиае от обстановката около себе си

Пич , споко и аз съм тъй и е супер гадно , но сега седми клас мисля да уча , ще изтрая още няколко месеца и осми клас ще ги праскам

Не обръщай внимание на злобни коментари, които ти казват, че си прекалено малък да си имаш или искаш гадже Изглежда са забравили, че името на сайт-а предполага момчета включително на твоята възраст да взимат участие. Та ето го и моя съвет..никога не искай нещо на всяка цена, особено пък гадже. Готините хора се появяват в живота ти когато най-малко очакваш и в твоя така ще се случи и съм напълно съгласен , че с влизането в гимназията шанса за това се увеличава в пъти

РАДВАЙ СЕ , ДОКАТО НЯМАШ ! След това ще ти се иска да имаш тази свобода.Всичко с времето си..живей си нормално и сама ще изкочи правилната !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

не ти трябва - само проблеми на главата, радвай се на живота, докато си single, че след това става мноооооооого тегаво. Сега може и да не мислиш така, но след 10-на години и няколко неуспешни връзки ще споделяш моето мнение

От 7ми клас си почнал да се оплакваш.Вместо да търсиш момичето се замисли какво предлагаш,за да търсиш и искаш.Наблегни на уроците и спорта, пък за момичетата само ще си дойде времето.

Голям фен Аватара на smilelady
    Цитирай Първоначално написано от dude99 Виж мнението
    Пич , споко и аз съм тъй и е супер гадно , но сега седми клас мисля да уча , ще изтрая още няколко месеца и осми клас ще ги праскам
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Пишейки из разни форуми,няма да си намериш момиче! Не се отчайвай още в седми клас.И аз до скоро се филмирах "о аз съм forever alone" и още какви ли не глупости,ама накрая просто се случи и намерих подходящия.Ще се случи и с теб,просто имай търпение.Живота е пред теб все пак,ще намериш момичето,което ще заслужава да го дариш със
    Цитирай Първоначално написано от yamaha436 Виж мнението
    адски много любов
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    И аз до скоро се филмирах "о аз съм forever alone" и още какви ли не глупости,ама накрая просто се случи и намерих подходящия
    що бе Forever Alone не е толкова зле колкото го изкарват - от две години съм без приятелка и по-добре не съм се чувствал - няма нерви, има спокойствие а и финансово съм доста по-добре

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Не бой се душице,както е казал народът : " За всеки влак има пътници"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си