Имам проблем с речника или поне аз мисля че е такъв проблема не знам вие ще ми кажете.Брат ми вместо да рестартива компютара когато речника се е изгубил идиота ми с идиот е пипал някакви настройки не мога да разбера кои на речника или някой дурги които отговарят за езика.Сега като си тегля фил ми сложа българските субтритри вместо тях ми излизат някакви юероглифи които не мога да разбера.пробвах всякакви плеъри да отварям дадените субтитри след като си стартивам филма но с всичките ми плейри нищо не става излизат тези йероглифи.Освен това видях че нещата които съм пишала на български в тестови файлове документи и те също са се променили.Нарочно напишах нещо на български и когато ми даваше да сейфам промяната ми се изпиша следното съобщение?Този файл съдържа значи на Unicode формат,които ще се изгубят ако запишете файла като ANSI кодиран тестов файл.След като запазите уникод информацията щракнете "Отказ" по-долу и след това изберете една от уникод отпциите от падащия списък "кодиране". Който прочие не видях.Та така някой би ли ми казал какъв е проблема тъй като не ми е много наясно с тия тънкости и как да го оправя ако можете малко по -подробно да обясните рашението на проблема .