.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60
    Фен Аватара на CrazyBabyDoll
    Град
    у нас

Кога ви каза ...

Кога вашата половинка ви каза "Обичам те ". На първия месец,година...
    Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Помня ли чак толкова назад...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Нямаше година май. Около 11-тия месец.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Първата ми сериозна приятелка ми го каза , още преди да тръгнем ... жалко , че беше една огромна лъжа.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Мега фен Аватара на xoxi
    Втория или третия месец.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Нямаше година май. Около 11-тия месец.
    dafuq?

anonymous708973
    Guest
    Кое е чудното?

Супер фен Аватара на cyclops
    първи-втори месец някъде

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от cyclops Виж мнението
    първи-втори месец някъде
    this.
    maDamn

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    На втория месец, а аз вместо да се зарадвам се изплаших, че ми дава силата да го нараня. Така го разбирах тогава, не че все още не смятам, че има доза истина де..
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Кое е чудното?
    кое ли?може на 4тата година или 2 часа преди сватбата

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от MarkKnight Виж мнението
    Всъщност, не е чак толкова чудно. След 1-2-3 разочарования си по-малко склонен да се доверяваш. Особено мъжете. Може да им е хубаво с даденото момиче, да си изкарват добре, да ги кефи секса, но думите "обичам те" ги плашат. Затова и им трябва много време да ги изрекат. Хубавото на дългото чакане е, че поне си сигурен, че зад тях се крие истински смисъл. А не са просто хвърлени на вятъра.
    Много мразя да ми кажат "обичам те" още в началото. Първото ми гадже ми го каза след пет месеца. И беше адски истинско.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Първите 4 реда са десятка.

Иначе заветните думи бяха доста рано, както и доста рано е казал на техните за мен. Запознанството с кандидат-свекърите и родата беше на 7-мия ни месец /по Коледа/.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от cyclops Виж мнението
    първи-втори месец някъде
    ^ и при нас беше така

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от MarkKnight Виж мнението
    А може и при запознанството, нали? Или след първата среща?

Ако ми го беше казал на първия месец нямаше да му повярвам. "Обичам" не е думичка за здравей-здрасти. Поне за мен не е. Трудно я казвам и то само когато съм напълно убедена в чувствата, стоящи зад нея. Радвам се, че попаднах на човек с моите разбирания и знам, че всеки път когато излизат тези думи от устата му, те не са празни.

Ама какво ли се обяснявам. Обичайте си се.
    Последно редактирано от TheBeliever : 12-04-2012 на 18:52
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

anonymous708973
    Guest
    Изненадващо рано за него, очаквах да му трябва доста повече време... няма значение, защото за него не са думи, казвани за "добро утро". Супермиличък спомен си пазя от конкретната ситуация.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Аз пък имам питанка - защо за да осъзнаеш че обичаш някого задължително трябва да мине адски много време? И защо времето след като сте тръгнали е показател за истинността на думите?

По темата - преди края на първия месец.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на nymphadora
    Аз му го казах първа на втория месец и той ми отговори.Явно чакаше аз да му го кажа първа?!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Аз пък имам питанка - защо за да осъзнаеш че обичаш някого задължително трябва да мине адски много време? И защо времето след като сте тръгнали е показател за истинността на думите?
    Не е задължително и не е показател. Има много "ако"-та, ако ме разбираш
    В смисъл такъв, аз, например, съм се влюбила, признала съм на някого, че го обичам, изляла съм си сърцето и той го е разбил. Ами следващият път ще внимавам, ще се пазя, ще чакам, ще проверявам. Елементарно, естествен инстинкт. Разбира се, има хора, които са влюбчиви по принцип и могат да скочат от връзка във връзка и да заобичат новия обект за по-малко от 30 дни. Нямам проблем с такива хора. Това по първия ти въпрос.
    По втория. Пак е въпрос на нагласа. Аз го приемам така. Когато е минало повече време, ти си го ползвал (да речем), за да претеглиш плюсовете и минусите, да ме нарисуваш в грозна картинка и в крайна сметка си преценил, че въпреки слабите и лошите ми страни, ме обичаш. Значи, че си ме опознал задълбочено и обичаш мен - такава каквато съм, а не такава каквато изглеждам в началото на романтичния ни роман, когато сме кацнали на розов облак Но пак казвам: така го приемам аз. Има хора, които вярват в илюзии. Нямам проблем с тях.

Мега фен Аватара на tori
    :д Ами още преди да тръгнем. Може да е било рано, но аз съм сигурна, че е истина. Тогава малко ми беше съмнително, но сега знам, че не е било грешка. По принцип съм емоционална и както казах в темата - работя, за да я намаля тая своя емоционалност, заради това изчаках да се увря или той да ме побутне да си изразя чувствата. Е, стана второто. Обаче съм сигурна и в двама ни, сигурна съм, че не съм направила някаква грешка с това "Обичам те" и въобще с връзката ни. Иначе си го казваме по адски много пъти на ден.

каза ми го малко след първия месец [на Коледа] докато седяхме пред компютъра и гледахме един от любимите ми филми.... ух все едно беше вчера ^_^

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Лейди... не е ли предубедено да се отнасяш с нов човек по някакъв начин само защото купчина идиоти преди него са ти се изакали на главата? В смисъл човека е нов и няма никаква вина че предния ти е бил мухльо примерно. Просто като си вземеш чувал ябълки от борсата и намериш две или три гнили(което е напълно нормално) не заклеймяваш ябълката като гадна и следващия път гледаш по лупа трите ябълки, които си купила, а просто изхвърляш гнилите и хапваш останалите без много много да му мислиш. Или поне аз така правя. Да, случвало ми се е да ме нараняват, да случвало ми се е да ми се измъкнат по терлици... но това по никакъв начин не се отразява с новия човек, когото ще срещна. Не бих преценявал или претеглял повече от нормалното. И затова ми е чудно.

По втория въпрос - за опознаването на даден човек задължително ли е да мине много време? Защото за мен не е нужно. За един месец при нормална връзка е повече от естествено да ви се случат ситуации от всякакво естество и да видиш човека във всички светлини. Или поне на мен досега ми се е случвало така.

Бунтувам се срещу идеята че с дългото чакане най-вероятно изкупувам чужди грешки и плащам чужд дълг. При все че нищо лошо не съм направил и не съм го заслужил по никакъв начин.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Подкрепям Влади. За един месец можеш да направиш толкова много креативни нещица :Д с човек, които да покажат наяве истинската му същност, мнения/чувства/реакции по дадени теми, отколкото за примерно 3 месеца, когато се виждате веднъж-дваж седмично.

Аз и моя най-добър приятел се познаваме от 1 година и 4 месеца. Той има приятели, с които се познава от 7 години, които класифицира като не просто познати, а наистина приятели, и все пак те не знаят много неща, които аз знам за него. Въпрос е и до споделяне. Може за 1 месец да си излееш душата, а може 6 месеца да си пълна костенурка - разбирай, човек който не споделя.

Ох, сложно е, ама подкрепям Валдес.

Град
    Варна
    Влади, предубедено е. Нарича се "инстинкт за самосъхранение". И ако купя един чувал ябълки и попадна на 2-3 гнили, няма да изхвърля чувала. Просто много внимателно ще огледам всяка, която смятам да изям И непрекъснато казвам, че хората са различни. Това, че ти си способен да се доверяваш напълно на нов човек, не означава, че аз или Пенка, или Драганчо могат да го направят. Или искат.
    По втория въпрос - за мен е задължително. Аз не мога да опозная за 1 месец някого достатъчно добре, за да се насиля да му кажа, че го обичам. Абсурд. Не можеш да твърдиш, че познаваш някого и му имаш доверие, докато не изядеш една торба сол с него. А един месец е малко време. Прекалено малко. За МЕН.

Хората са строго индивидуални, Влади. Ако очакваш всяка да ти каже, че те обича още в началото - очакват те разочарования. И да, сигурно ще изкупваш нечий чужд грях и ще се наложи да се доказваш. Такъв е живота. Не може всичко да е като излязло от "Здрач" - неземната, единствената любов и това за 2 седмици познанство. Няма как да стане.

anonymous708973
    Guest
    Интересното е, че донякъде съм съгласна и с двамата.
    Не говорим за изкупване на чужд грях, говорим за това, че човекът, който ще ти казва "обичам те" е продукт на миналото си. Затова (за мен) е важно то да се знае и картите да са на масата, но това е друга тема. Та, върху неговата личност са дали отражение и предишните му взаимоотношения с другия пол, тоест, съвсем разбираемо е да е по-сдържан и да му трябва повече време, ако са го разочаровали.

За един месец при нормална връзка е повече от естествено да ви се случат ситуации от всякакво естество и да видиш човека във всички светлини. Или поне на мен досега ми се е случвало така.
    Eдва ли е нормално, но и при мен се е случвало така. И не само при сегашната ми връзка.
    И все пак... не очаквай всички да са като теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си