- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога ви каза ...
Влади, предубедено е. Нарича се "инстинкт за самосъхранение". И ако купя един чувал ябълки и попадна на 2-3 гнили, няма да изхвърля чувала. Просто много внимателно ще огледам всяка, която смятам да изямИ непрекъснато казвам, че хората са различни. Това, че ти си способен да се доверяваш напълно на нов човек, не означава, че аз или Пенка, или Драганчо могат да го направят. Или искат.
По втория въпрос - за мен е задължително. Аз не мога да опозная за 1 месец някого достатъчно добре, за да се насиля да му кажа, че го обичам. Абсурд. Не можеш да твърдиш, че познаваш някого и му имаш доверие, докато не изядеш една торба сол с него. А един месец е малко време. Прекалено малко. За МЕН.
Хората са строго индивидуални, Влади. Ако очакваш всяка да ти каже, че те обича още в началото - очакват те разочарования. И да, сигурно ще изкупваш нечий чужд грях и ще се наложи да се доказваш. Такъв е живота. Не може всичко да е като излязло от "Здрач" - неземната, единствената любов и това за 2 седмици познанство. Няма как да стане.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last