Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
първо - ТЯ е пич - човеко и в подписа съм го сложила.. момиче съм
второ - смисъла още да жалваш за човек,който явно не е искал да е с теб и е позволил на едно мнение да застане между вас ?! ( вярно че това е мнението на майка и, което е много важно,но все пак няма да се жените.. абе и майка и разбирам ама... )
3то и като няма смисъл защо не си оставиш хубавите спомени и момичето в миналото ? не знам.. дори и да не те познавам съм на мнение,че един живот се живее и трябва да ти е хубаво .. щом е станало така според мен трябва и ти да си намериш някоя и ндам...
Късно видях , че си момиче и си редактирах поста.И да опитвал съм доста пъти , всичко е в рамките на някаква фалшива връзка за 2 - 3 месеца , която винаги свършва със трагичен край.Просто някакси не се получава и е очевадно , че проблема си е в мен , може би.Явно искам твърде много , момиче което да ме обича , такъв какъвто съм.И честно казано аз направих точно това , запазих хубавите спомени и продължих , редовно си излизам на дискотека/партита в Петък и Събота вечер , забавлявам се , до момента в който тя не изникне от някъде , тогава всичко започва от начало.. = )