.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Hybrid View

Супер фен Аватара на cyclops
    Имам такова момче в живота ммда... и двамата влюбени, но редица фактори не позволиха да сме заедно. Още се засичаме понякога и винаги изпитвам странни чувства. Но пък не съжалявам. Причините, поради които нямаше как да сме заедно още съществуват. Не ни е било писано.

Има такъв човек в живота ми, да.
    Имам чувството, че никога няма да го забравя, че никога няма да го оставя. Че просто съм обсебена.
    Може би защото никога не го опознах. Харесвам идеята за него. Начина, по който се чувствах само с него.

Не знам. Не искам да те осъждам. Прочетох ти само първия пост, но видях, че Влади те е критикувал. Не знам. Не искам да мисля, нито да те съдя. Просто в живота ни има такива хора, с които само сънят ни свързва. Не знам защо е така иронично.
    И с друг приятел съм си говорила, че има някакви иронични закони на живота да не си никога с най-голямата си любов.
    Просто не знам.
    Не знам какво да кажа.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Banned Мега фен
    лично с мен - не,но има човек,за когото аз съм това момиче - не точно,но подобна ситуация.. той искаше да е с мен,а аз го приемах точно като приятел - никога не ме е привличал по този начин.... винаги сме си говорили,аз говоря нормално - като с всеки друг,а той все още намеква някой неща,но аз няма какво да направя,а дори и да има не искам.. с приятеля ми съм.. единствено ми става тъжно за човека и ме е яд,че съм причина за това,че му е било кофти и сега като се сети за мен все гадни неща му излизат( нда.. такъв човек съм,не обичам да съм гадна или да излизам такава) ,но това е.. не може винаги да имаш всичко... щом мислиш,че е нещо недовършено и кажи каквото си имал да и казваш,но подчертай,че така е БИЛО ... да не вземе да си помисли,че и сега е така... щом и кажеш може би ще ти олекне - а и да.. кажи на приятелката ти... от една страна не изглежда толкова важно,но от друга е доста по-важно отколкото предполагаш

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Имаше един такъв,но преди да срещна моето момче.След като съм с него,не мисля,че бих могла да съжалявам,че не съм била с другия.Ако пък случайно беше станало така,че да бъдем заедно,сега може би нямаше да съм със сегашният си приятел

А ти ако наистина обичаше приятелката си и държеше на нея,нямаше да съжаляваш,че не се е получило между теб и онова момиче,нито пък щеше да я търсиш.Ако приятелят ми го напише това (макар,че той няма да тръгне да пише по форуми) и аз го видя,не знам просто как ще се почувствам.. Не знам за какво изобщо търсиш хора от миналото,след като човека,който ти трябва е до теб !! Ще си развалиш връзката,а и те съветвам да и кажеш за това момиче

Приз - най-заземена риба.
    Но, наистина, какво да си трошиш главата с идеали. Не го казвам с ирония, а сериозно.
    Човек трябва да е щастлив от това, което има. Да е щастлив с нещата, каквито са.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Приз - най-заземена риба.
    Аз ли?
    Ако е за мен, аз винаги съм била странна риба. С единия крак съм на земята, с другия плувам, а главата ми - все във въздуха
    Мешана скара.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    И аз имам едно такова момче ... Бяхме заедно малко над месец преди 6 години и въпреки краткия период с ръка на сърцето мога да кажа,че към друго момче не съм изпитвала толкова силни чувства,както към него и определено ще ми остане тръпка за цял живот.Все още имам някакви чувства към него,той към мен също,но едва ли някога пак ще сме заедно За мен по-важното е,че след 5 години,в които не се бяхме виждали и чували пак си възобновихме приятелските отношения.
    Аз също не съм казвала на следващите си приятели за него,но не мисля и че ги е засягало,защото (както казах) до преди година не сме имали контакт.Не е като да съм го крила,защото хората около мен знаят историята ни и за никой не е тайна,че имам такъв човек в живота си ... Разбира се винаги бих казала на половинката си за въпросното момче или за някое друго от миналото ми,но само и единствено ако стане въпрос за това.
    Между другото аз лично познавам доста хора с подобни истории,така че споко - не си само ти
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си