Ела се пробвай, ще ти извадя червата и ще направя на майка ти клизма с тях.
клизма чрез черва.. нов метод.. как го измисли ? има ли усложнения ? по-добър начин ли е от досега познатия ти метод ? по-добре ли ти беше така,че сега препоръчваш и на други ? сподели де,не се стискай сега пък
Човек показва толкова, на колкото е способен. Ако си пълен олигофрен - показваш пълната си олигофрения.
тц... винаги може повече.. друг е въпроса,че има олигофрени едно ниво по нагоре... т.е. такива,които могат много,но заради морални норми не излагат възможностите си с пълна сила на показ
Аз не разбирам въобще защо тоя човек си играе да ме банва? След 1 минута си правя нов рег, ако ще и бан по IP да ми е сложил. Явно се мисли за по-голям хакер от мен...
всеки може да влиза през проксита... не си вдигай акциите толкова
И 1000 начина да има никой не може да ме спре, повярвай. Я ги питай дали не се занимаваха преди, бяха ми изтрили около 100 акаунта, бяха ме баннали по ИП и по прокси и аз пак влизах и си правих акаунти за 1 минута...
и що бе ? нали беше много социален ? нали партита всеки ден ? нали минаваше най-хубавите момичета ? .. що толкова много труд за един форум пълен с хора под твоето ниво ?!
едитнах леко..
Последно редактирано от FuCKkK13 : 12-05-2012 на 16:28
И 1000 начина да има никой не може да ме спре, повярвай. Я ги питай дали не се занимаваха преди, бяха ми изтрили около 100 акаунта, бяха ме баннали по ИП и по прокси и аз пак влизах и си правих акаунти за ПО 1 минута...
е 100 мин. един час и половина .. и да си покажеш простотията + това,че имаш нов акаунт + това да натриеш носа на някой модератор - на акаунт по още 5 мин и става шапка време
Е имал съм свободно време направил съм го. Обичам да дразня хората...
П.П: Мачок, чакам да ми кажеш за колко време ми е бана, искам си акаунта. Когато на мен ми качваха снимки тука и ме обиждаха ти нищо не предприе, а заради това, че съм качил някакви снимки преди време на някаква свиня, дето даже трябва да ми благодари че й правя реклама, ме банваш за неизвестен период. Най-мразим такива тъпанарщини. Чакам отговор.
за това ли дразниш всички ? и може ли твоя снимка ?