.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Тема: мачок

Hybrid View

Мега фен Аватара на machoka
    абе не знам, ама в последно време тоя раздел е станал притегателна сила за всякакви олигофрени.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    абе не знам, ама в последно време тоя раздел е станал притегателна сила за всякакви олигофрени.
    е от олигофренски раздел,какви хора очакваш ? и аз пиша тука и мога съвсем спокойно да си призная,че си показвам простотията отвсякъде.... просто някой хора не разбират границите на безграничния раздел ( трудно обяснение,но умните хора ще ме разберат )

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    е от олигофренски раздел,какви хора очакваш ? и аз пиша тука и мога съвсем спокойно да си призная,че си показвам простотията отвсякъде.... просто някой хора не разбират границите на безграничния раздел ( трудно обяснение,но умните хора ще ме разберат )
    какво значи олигофренски раздел? т'ва, че всички простеем в една или друга степен е едно. А олигофрените, които вилнеят са си такива по рождение, а не заради раздела или целия форум

какво значи олигофренски раздел? т'ва, че всички простеем в една или друга степен е едно. А олигофрените, които вилнеят са си такива по рождение, а не заради раздела или целия форум
    чочи, виж си личните плийс

Banned Мега фен
    значи определеното място на което е позволено до някаква степен да си покажеш олигофренията,простащинат а,лигавщината - както искаш го разбирай... щом има такъв раздел до определени граници не трябва да се оплаквате.. а за олигофрените - всеки е олигофрен до някъде така че не знам кое те учудва.. за толкова стаж както казват учителите - и от извънземен не трябва да се учудваш

едит: а това,че някой не може да спре до определено ниво простащина си е друг въпрос

Напоследък?
    Шефче, раздела винаги е бил притегателна сила за олигофрени

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от yambolnatrimoreta2 Виж мнението
    ......................
    Здрасти хемороид!
    Честит ти бан!

Яж ми куро, дреме ми...
    На теб ти е по вкуса да лапаш не на мен.

На мене ми е по вкуса да ми лапат пички. Но заради гаврата няма да откажа и ти да ми го полапаш малко.
    А не искаш ли да ти направя клизма с кози крак бе смешник?

Banned Мега фен
    Ела се пробвай, ще ти извадя червата и ще направя на майка ти клизма с тях.
    клизма чрез черва.. нов метод.. как го измисли ? има ли усложнения ? по-добър начин ли е от досега познатия ти метод ? по-добре ли ти беше така,че сега препоръчваш и на други ? сподели де,не се стискай сега пък

Banned Мега фен
    На мене ми е по вкуса да ми лапат пички. Но заради гаврата няма да откажа и ти да ми го полапаш малко.
    не ти се получи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си