И 3те..макар че не може ;дд
Иначе аз съм с испански и от догодина френски..За немския знам,че има 6 времена - 2 прости и 4 сложни (ако направя грешка,не ме убивайте).Глаголите имат рекция,4 падежа и строг словоред..Един от най-търсените езици в Европа..Германия е безбожно богата,но за съжаление езикът не най-масово говореният в света(не казвам,че никой не го говори на планетата,но не е като английския)+ тва има със сигурност 1 куп неща в граматиката,които са меко казано ужасни,но все пак само 6 времена
Френският е много разпространен,но имат дванайсет времена и като цяло му е гадно произношението,но е важен все пак..
Испанският е вторият най-говорим в света,но имат 15 (а май и повече времена).Всичко се съгласува по род и число и трябва да мислиш кое време да сложиш,ако еди какво си и еди-що и може да ти отрови живота + тва има много,ама повярвай ми,МНОГО,МНОГО гадни правила за ударенията,които още повече усложняват езика.
Искам да ти кажа да не се водиш по ничие мнение,а да избереш това,което ти искаш и смяташ за правилно..Просто избери най-лесният според теб език,а според мен това е езикът с най-малко времена
P.S. За някои сигурно звуча супер тъпо,обаче наистина,времената и употребата им ми тровят живота :ДДД