- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- FAO machoka
Мачоченце, форумно слънце, форумни аполоне, учителю на Дон Жуан и Казанова,
коленопреклонно и със страхопочитание те моля да смениш подписа ми на:
"Grumpy old madman"
Благодарим
Grumpy old madman
защото си дразнещ
и съвсем не мисля, че си я мерите, ти просто си изкарваш твойта като 5 годишно лапенце и очакваш и другите да го направят, което съвсем не е готино за 20+ годишен човек. Ама те това ти е проблема. Един пич, който е уверен в размерите си, не би си мерил нищо с никой. х)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ямбой е в начален стадий на Илко
Също така желая Ямбол да бъде обявен за турски анклав и да бъдат прекъснати всякакви връзки на населението му с гражданите на република България. Визов режим и орязване на комуникациите.
Grumpy old madman
Илко, не че нещо, но ние с мачока имаме дълга love-hate relationship.
А кой се унижава да пише с над 500 акаунта след като редовно му се показва, че не е желан...
Отритнат от всички, без приятели, девствен на 30 години, безработен...
Grumpy old madman
С наближаването на Коледните празници започвам да изпитвам съчувствие към Илко.
Дайте да му ораганизираме една благотворителна коледна акция. Не толкова да му пращаме пари (той няма за какво да ги харчи), не да му дараяваме любов (той няма да го оцени, освен ако не е от shadow4e).
Предлагам около коледа всеки да пусне по няколко поста във форумите му. Да възхвалим ДОИП, да оплюем тийнпроблем, мачока и тн.
Само това истински ще го зарадва.
Grumpy old madman
Предвид, че немското селце е поне 10 пъти по-голямо от Ямбол - възможно е.
Grumpy old madman
Не мога да пратя Лили при такъв Гринч. Ilko doesn't even lift!
ТО на него му стига, ако тя му пише веднъж във форумчето. Ще получи множествен оргазъм.
Grumpy old madman
Моля?
Тя не е достатъчно перфектна за него!
Тя е толкова неизчукваема, че той предпочита да си играе с фенерчето, отколкото да прави секс с нея!
Тя е толкова не хипер яка топ мацка, че той предпочита да разхожда хеликоптерчето в южния, отколкото да разхожда нея там!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.