.
Резултати от 26 до 50 от общо 51

Threaded View

Стига с тези пари. Колко пари си мислите, че ще вземе от тази работа? Вчера след като прочетох всичките коментари седнахме с него и сметнахме , че ако няма спестявания от преди , когато се върне ще е даже на минус. Все пак тук сметките продължават да си вървят.
    И да ми сравнявате Пловдивската армия и Американската е абсурдно. Неговата ценностна система е толкова по-различна. Начина по който се гледа на войниците тук не може да се сравнява с това в България. Ако се откаже да иде, което означава да ИЗЛЪЖЕ би било едно от най-срамните неща за него. Как ще погледне баща си или дядо си след това, хората които са го отгледали и са служили преди години? Това което ми каза е, че ако той не може да поеме отговорност за решенията, които е направил преди време, той не мъж и как аз мога да разчитам на един страхливец.
    Повечето му приятели също са ветерани, някои имат големи телесни щети , но ако могат да върнат времето на зад, пак биха постъпили по същият начин.
    Това, че заминава не означава, че плюе на нашата връзка и на мен и на всичко, в неговите очи е точно обратното, той се доказва. И казах вече , нищо не ми пречи да тропам с крака да крещя и да го обвинявам, да се карам с него и да му се ядосвам, но какво ще промени това, освен начина по който той гледа на мен? Много е лесно да реагирам по начина, по който всички очакват една 19 годишна да реагира , да правя номера и да очаквам той да ме слуша, да се отказва от неща , за които е дал дума, че ще изпълни. Това си решение го е взел много преди да ме стрещне, може да ми се иска той да си промени решението, но не мога да изисквам нищо. Както LadyDi каза, ние не сме сгодени или женени.
    Последно редактирано от HollyGolightly : 12-12-2012 на 14:29

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си