.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Как да го заговоря??

Здравейте! На 14 съм и има едно момче в съседния клас, което много харесвам. Преди около половин година го видях за първи път и оттогава го харесвам. Но аз съм срамежлива и не мога да говоря с него. Преди седмица се осмелих да говоря с него и криво-ляво отидох при него и с червене и заекване успях да го попитам откъде е и как се казва. Малко по-късно същия ден той разбра, че го харесвам. Сега ми е много странно да съм дори на метър разстояние от него. От време на време му улавям погледа, но не знам какво значи. Един път ми се усмихна, но само толкова.
    Често го виждам около къщата ни, защото сме съседи, но контакт не осъществяваме.
    Много искам да говоря с него. Не искам на всяка цена да ми е гадже или да ме харесва, но искам да знам само, че ако го заговоря или се опитам да се сближа с него - няма да го приеме като самопредлагане от моя страна. Искам да сме приятели, да сме по-близки и като се видим да не си умирам от срам.
    Моля дайте ми съвет как да го заговоря - какво да му кажа, за да ме разбере правилно и да не мисли, че искам да сме гаджета или нещо такова..
    Благодаря предварително!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Защо не искаш той да ми мисли, че искаш да сте гаджета ? В крайна сметка доколкото разбрах - ти май това искаш.
    Използвай това, че сте съседи.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    И аз не разбрах защо не искаш да си мисли това, което очевидно искаш. Покани го да се разходите заедно на прибиране към вкъщи и си поговорете.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

ако можеш разбери му скайпа или феисбука ако има и си пишете така ще ти е по-лесно след това да си говорите лице в лице

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Ами като го видиш иди при него и му кажи здравей, едва ли ще ти е толкова трудно.

Не прави нищо от сорта на "кажи му здравей, покани го да си ходите заедно"! Времената от отдавна се промениха и така само ще изглеждаш като някаква луда. Намери го в мрежата, измисли си теми и почнете да си пишете. Почни да го поздравяваш и да му се усмихваш.

Благодаря ви!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си