Здравейте, реших да пиша тук, защото от отдавна следя форума... искам да ви помоля за съвет и ще се радвам да прочета коментарите ви.
Проблемът ми е следният...
Преместих се в ново училище, нов клас... повечето от вас знаят как е... както и да е ... От около месец и половина си харесвам едно момче, което е от друг клас, но е колкото мен (8 клас). Той винаги идва в междучасията в моята класна стая за да си говори с момчетата и момичетата от стария му клас (сегашния мой). Когато говори винаги ме гледа и когато се разминаваме по коридорите също. В час по физическо, той бяга от часа си и идва в нашия и почва да играе баскетбол, но когато се обърне винаги погледите ни се засичат. Аз му знам името, но той мисля че не знае моето... Та въпросът ми към вас е.. дали ме харесва или поне да има някакви симпатии към мен? Как да го заговоря? Много го харесвам, но така да му кажа... та ние не се познаваме .. затова моля ви, дайте ми някакъв съвет. П.С. Момичетата и едното момче от моя клас където го познават, не са от най-добрите... а и нямам много контакт с тях