Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Не. НАШЕТО означа мен+него заедно на едно място. А не мен, заточена тук, + него, на хиляди километри в Афганистан. Ако той не е щастлив с мен и предпочита да е толкова далече, прав му път.
Особено пък да ходи толкова пъти... Чест - дръжки. Тая чест я е отдал вече няколко пъти. За какво освен за пари? Разбирам да е закъсал финансово и да иде веднъж. Ама едва ли за 3-4 път е толкова закъсал след тия пари, дето са му ги изсипали за ходенията предишните пъти.

Изобщо не е едностранчиво даже. Няма как да знаеш какво е щяло да се получи. Нито пък дали някога го е обичала. Това е едностранчиво.
Никой нормален мъж, който иска да направи пари (впрочем няма чак такива пари каквито си представяте в армията), кариера или просто да постигне нещо никога няма да се съобрази с теб. Ако го направи трябва да е най-големият путколизец и мъж под чехъл.

На мен лично, ако някоя ми мрънка да не заминавам това ще ме мотивира още повече да се махна от нея.

Обаче на теб, ако ти предложат да учиш на пичка си майчина и всичко ти е уредено, ама нямаш възможност да го вземеш и какво? Веднага ще му биеш шута и всички знаем какво ще стане. Ще си пренебрегнеш образованието и всичко останало за което така нахъсано говориш заради мъж, м? Нема връзка, нема романтика. Тези две неща НЕ ти слагат нищо в устата.

Нема адреналин, нема страст, нема чест, а пари. И винаги е било за пари.