.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Седефени трици на "Христина"

Исках да ви препоръчам седефените трици на марка "Христина", защото има много момичета, които се чудят как да си почистат лицето. Тези дни бях в една приятелка и ги пробвах. Лицето става като бебешко дупе!!!! Тя ги използва от 1-2 седмици - лицето и е чисто: няма лъщене, няма пъпки - НИЩО! И черни точки няма. Днес мисля да поразпитам в аптеките дали ги имат. Приятелката ми си ги е поръчала от интернет за 5 лв, но ги видях и по 2.60, тъй че мисля, че ще е по - добре да проверя лично в някоя квартална аптека! Дано да съм била полезна на момичетата издирващи с какво, аджеба да си изчистят лицето.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз съм ги ползвала и при мен нямаше чаак такъв ефект ''перфектна кожа, като бебешко дупе'' , но ексфолират добре, да.

Имах впредвид, че на мен лицето ми стана меко като на бебешко дупе. Може би зависи от кожата. Всеки си има продукт, който му действа по - добре, отколкото на другите.
    Последно редактирано от caisytoo : 12-08-2012 на 08:59

Супер фен Аватара на lqlq89
    И аз съм ги ползвала, защото много ги хвалят навсякъде, но ефект особен не видях.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на j_adore2
    И аз съм ги ползвала. Ексфолират добре, но не трябва да се прекалява, че изсушават много кожата.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си