.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Мисля,че съм грозна....

От известно време заппочнах да си мисля,че съм грозна.Нашите постоянно ми се ядосват и ми повтарят че съм красива,приятелите ми също така казват:че съм била много красива итн. ,но аз продължавам да си мисля ,че го казват само от любезност.
    Та въпроса ми е:как да преодолея ниското самочувствие?

Мега фен Аватара на draid
    Ами дай снимка например и ако наистина си хубава или грозна аз ще ти кажа честно мнение, както и други предполагам. Това е в случай, че искаш да разбереш как те виждат околните. Иначе ниското самочувствие може да го преодолееш, като си хванеш момче например. На колко години си ?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    attention whore.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Оу... Милата. И изпита нуждата и ние да ти кажем, че си красива ли?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Е дай снимка да те видим колко си грозна и колко не си. Как очакваш адекватно мнение на неадекватно зададен въпрос?

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Е дай снимка да те видим колко си грозна и колко не си. Как очакваш адекватно мнение на неадекватно зададен въпрос?
    Бутни една снимка така да видим как изглеждаш

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Подкрепям
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

http://www.forumzdrave.bg/alternativ.../#.UDACTaCuIs4
    ниското ти самочувствие може да е от ниски нива на хормона серотонин в мозъка,ако това е причината....както и да изглеждаш,няма как да имаш високо самочувстие

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от thedentist Виж мнението
    ниското ти самочувствие може да е от ниски нива на хормона серотонин в мозъка,ако това е причината....както и да изглеждаш,няма как да имаш високо самочувстие
    Може и от високи нива на 'хормона' хероин да се дължи.

Ами, човек.. Не всеки има високо самочувствие.. Опитай се да се харесваш такава каквато си. Не знам как ние можем да ти помогнем..

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Оф айде дай си снимка.Веднага ще ти кажа.И да си грозна няма лошо,абе важното е как се държиш,важното е това в главата,всички ще умрем,грозни,хубави,се ставаме на пръст и няма значение какви сме били.Важното е какво си направила в своя живот,делата са важни,а не красотата.Айнщайн да не е бил красавец ;д но е ВЕЛИК човек.Питали ли сте се защо ядем и пием на погребение.Защото празнуваме делата,които починалият е свършил през живота си.По-добре да са добри дела разбира се ;д Така,че няма значение каква си на външен вид,за някои има но тези някои са пълни тъпаци.Живей си живота,прави чат-пат някоя добринка,дори да сипеш на кучето вода е добрина и добро дело.Много момичета,които са хубави се мислят за грозни.Не знам ти каква си и дали sisi strange е права,макар че и да е права,няма да съжалявам за написаното,защото ще го прочетат и други хора с този проблем.Айде лека нощ.

Момиче ..Всички сме хубави по-някакъв начин (свой си )...Аз също не се харесвам но си го пазя за мен това..Не гледай лошите си черти а само добрите ..А за самочуствието по -добре да е ниско от колкото да е високо ..

mersi na vsi4ki za suvetite...i ne moga da ka4a snimka komputara mi se bugna :@

Супер фен Аватара на lubovvv
    Щом ТИ се чувстваш грозна, вероятно има нещо вярно ... Или пък си потисната от някоя кофти случка
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Всеки човек е хубав сам по себе си. Така като се оплакваш на другите, че си грозна не правиш абсолютно нищо. Трябва да започнеш да имаш по-високо мнение за себе си, малко повечко самочувствие.

Няма нищо, ние сме си винаги тук, когато успееш качи снимка няма да ти я откажем

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    Ако ти си мислиш, че си грозна, няма как да очакваш другите да мислят обратното.

КУР ЗА ВАНКАТА ДЕТО Е НАПИСАЛ ПОД МЕН

Е, и учинайка Вълка и тя грозна, ама кво? Радвай се, че си изрод!!!

Аз съм същия човек ;P Relax take it easyyyy :P

И е много важно някви хора от някъв форум да ти кажем дали си хубава или не, без да сме те виждали?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

hahaha..
    Your unreachable dream

Повече от фен
    стара тема, но все пак.

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    и грозните се намира кой да ги ебе

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Тя не очаква да и кажете дали е красива или не а иска съвет как да преодолее ниското самочувствие.. -.-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си