Падах си по най-добрия ми приятел и адски много исках да тръгнем... Нооо разбрах, че преди няколко месеца е говорил неща против мен и приятелките ми и спрях да му говоря... Боли, но това е непростимо, защото той дори не си признава! Когато реша да оправя проблема, той сменя темата и ме изнервя! Не му говоря от някоко дни и това ме наранява... Но той е станал егоиста на егоистите и е хипер надменен. Може би го прави нарочно, за да ме дразни, но пък от както се скарахме ми помага (например открадна стол от съседната класна стая за да има на какво да седя и такива дребнави неща). Игнорирам го и се надявам да е разбрал намека, обаче той не проявява никакви усилия да ми извини, или когато го прави, не знае за какво се извинява- само колкото да отмине номера. От една страна е за добро- върнах се пр най-добрите си приятелки и дебилистваме отново четирите и не ми се налага да го търпя като ''само приятел''. От друга пък не искам да загубя толкова скъп човек, въпреки че съм му адски бясна и искам да ми се извини както подобава. Какво да правя?