След пет месеца връзка вече отново съм сама, но това не е всичко...ще си кажете какво са пет месеца..., но в тях се крие всичко, от което имах нужда, а преди тях една година, в която не намирах начин да спра сълзите си заради него, неусетно ме нараняваше без да разбира, не разбираше и колко много страдах и какво преживявах...когато преди пет месеца се събрахме имах усещането, че съм най-щастливата и знаех, че няма да позволя на никого да краде от щастието ми..,но това се оказа самият той, който е всичко за мен, целият ми свят и не зная как да продължа напред, вече цяло денонощие не мога да спра сълзите си, нито да ударя пауза на спомените, връхлитащи ме постоянно...кой от кой по-красив и ценен.
Не зная как ще успея да се съвзема, кога...имам надежда, че ще се съберем отново, искам го повече от всичко на този свят, искам нещата да бъдат както преди,дори още по-хубави, искам да е истински щастлив, искам го обратно при мен..
нито зная как да постъпя, нито искам да продължавам напред, нито имам сили да го направя, сякаш една (огромна) част от мен я няма .
Помогнете ми, моля ви, имам нужда от подкрепа, не зная дали мога да продължа напред и не зная трябва ли да се надявам нещата да се променят.