.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Hybrid View

То ако даскалицата ви следи строго дали преписвате или не.. където и да седиш, ще те види.. имахме една такава по биология в 9 клас.. не знам дали имаше някога някой преписал нещо при нея... слава на бога, че се пенсионира.
    Все пак вземи си научи ..
    Друг вариант е да ти ги снима приятеля ти с телефона и от там да си гледаш...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от believeinchelsea Виж мнението
    Досега на всеки тест по математика съм преписвал, но наскоро ме хванаха по Химия и ме хвана страх, че може да ме видят как си подмятам листа с решенията от приятеля ми, който е зад мен. Искам да знам начин, който е сигурен?
    Горд потенциален чистач на кенефи...

математиката съм я мъчил години и не я схващам, отказах се отдавна
    Така си е... В дългия си живот на 13 години математиката която е елементарна и маймуна може да я разбере те е мъчила толкова много време, че ти си решил да спреш да я учиш в 1-клас...

По номера ни наредиха бе лешпер
    Както вече казах:

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Горд потенциален чистач на кенефи...
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    То ако даскалицата ви следи строго дали преписвате или не.. където и да седиш, ще те види.. имахме една такава по биология в 9 клас.. не знам дали имаше някога някой преписал нещо при нея... слава на бога, че се пенсионира.
    Всички преподаватели трябва да са такива! Всички се оплакват от Българското образование и цялата система, но всеки иска да преписва вместо да учи...

Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Всички преподаватели трябва да са такива! Всички се оплакват от Българското образование и цялата система, но всеки иска да преписва вместо да учи...
    Ми не, аз не обичах да преписвам... мразех даже.. а пищови не съм си правила, защото ако си правех си научавах докато ги правя.. и нямаше смисъл от тях. Не е хубаво да се преписва... но и даскалите го позволяват.. то това е проблема.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Ми не, аз не обичах да преписвам... мразех даже.. а пищови не съм си правила, защото ако си правех си научавах докато ги правя.. и нямаше смисъл от тях. Не е хубаво да се преписва... но и даскалите го позволяват.. то това е проблема.
    this
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си