- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Сигурен начин за преписване на класно?
ХАХХАХАХХАХАХХАА! В 7ми клас щом ти е трудно, смятай по-нагоре, а и не ти ли е кофти, че приятелите ти имат по-добри оценки от теб, мен би ми било гадно и бих седнал да уча, независимо дали е Химия, Математика, Биология, Физика и пр.)))
В предишния ти пост изглежда, че си против учители които не дават на учениците да препишат...
Иначе да, факт е, че учителите са точно тези които позволяват учениците да преписват. Това, че те се правят, че не знаят, че някой преписва не означава, че не знаят.
Извинявам се на пинкпантер, ама вие веднага започвате да критикувате.. изкарахте я математиката все едно е супер лесна. Опитах се, не можах...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
ами аз не мога да преписвам.. просто не знам не могаможе би защото съм се пробвала 2-3 пъти, но съм изкарвала по-ниски оценки с преписвачки...
тази година беше много забавно, защото едно момиче си беше направило преписвачка за класното по математика, но не я е използвало и я забравило в тетрадката за класното.. учителката я намери и хубавата 6-тица замина...
мисълта ми е - помоли някой, който разбира нещата по математика за помощ.. не може да нямаш нито един познат, който да разбира математика. Тя не е толкова сложна. Само не излизай с номера "кога ще ми трябва това в живота"... не, че ще ти трябва, то се учи за да ти развива логиката![]()
Вие като сте се свикнали всички с това преписване, какво ще стане на матурите ?
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Питал ли съм те, хейтър долен? Само ходите по темите на хората и се правите на интересни
Това клипче ми помогна много
http://www.youtube.com/watch?v=g1I-7mHKitI
Майка ти не ти ли е казвала да не използваш думички на които не знаеш значението? Също така не те е научила да не се дуеш, ама нали си си малко келешче...
2 пъти те попитах как по-точно "опита" математиката и ти така и не отговори. Отговора е, че не знаеш колко е 2+2. И вместо да се заслушаш малко в хората които не само са завършили 7 клас или пък 12 клас ами са много по-напреде в живота ти решаваш, че трябва да се дървиш докато такова нещо като пишка още нямаш.
Колко човека не завършват 7-ми клас математика? Едва ли са много, нали!? Значи ти си по-тъп от почти всички и дори не искаш да го промениш. И не можеш да го оспорваш, че е факт, защото ти не само знаеш много по-малко от тях или пък не искаш да се потрудиш малко, ами ти направо си казваш, че си идиот и че не можеш да научиш 2+2 заради което ти се налага да преписваш.
Е хубаво, бъди си малко идиотче, но поне не се дърви на ляво и на дясно ами ходи в някои ъгъл засрамен!
Хората се правят на интересни когато техните отговори не ви допадът, и са супер пичове когато техните отговори ви допадът. Живота ще те уреди тебе много лесно!
Не ти е тука мястото 43 годишен педофил мършав! И пак ти казвам, че не съм те питал
Поне се потруди малко. Примерно напиши си пищов. В седми клас имаше многочлени, едночлени, формули за тях (или т'ва беше за 8-ми) напиши си ги на един лист и изкарай някаква керлива 3-ка (па може и 4-ка). Ти от една страна така използваш приятеля си. Той си е научил, а ти преписваш. Ей за т'ва харесвам моята даскалка по математика, защото всеки ученик във всеки клас има различен тест, няма два еднакви. За това съм се научила да ЧЕТА. На теб ако в 7-ми клас ти е трудно не знам к'во ще праиш в 9-ти. А сега ако кажеш че не можеш да гледаш от пищова щото ще те види да ти кажа, че можеш да си го залепиш на обувката, на блузата, от вътрешната страна на блузата и т.н.
ахаха, това ме изпълни, честно
Ако наистина си седми клас, седни си на задника и учи, докато имаш шанс да разбереш нещо. Ходи на уроци, ако толкова не вдяваш. После нещата стават къде-къде по-сложни. Освен това, ако не се лъжа, имаш изпити на края на годината, там какво ще правиш?
До седми клас нещата са толкова лесни, да не кажа елементарни, почти всичко може да се научи още в рамките на часа, ако слушаш даскала. Аз до осми клас, като изключим матурите след седми, учебник почти не съм отваряла, а бях пълна отличничка и можех да отговоря на всеки въпрос. Едва в гимназията се наложи да седна да уча наистина. Ако от сега си се предал, не те виждам как ще изкласиш.
Седи на първи чин и решил да преписва , ами не става
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън