- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- дали се чувста ощетена ?
Само не ми е ясно какъв ви е проблема на една част потребители тук.Баси квото напише някой и като озлобели скачате срещу него.
Go sista, go!
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Много си тъпа честно.Когато някои троли не виждам какво значение има грозен или красив персонаж е избрал(А).Щом троли значи няма нищо естетическо в неговите писания и се губи смисъла да се гледа образа му.Ама по твоята логика ако е трол с красива външност то няма проблем.А до конкретната потребителка всичките и мнения са смислени без заяждания за разлика от твоите с които целиш явна конфронтация и насаждане на негатовизъм!Именно заради хора като теба форума е умрял защо и ти си от оня кръг хора щтрудело-мачоко лизачи за да им се издигнете в очите от страх да не ви се похарчат скъпоценните дупета, живеещи във форума!
Е ако си е давал да духа след като ти е бил в на другата задника...Ама кво ти дреме нали не те е кефела и няма да я виждаш вече?
Вива канари...!!
значи след като веднъж си правил тройка с две момичета няма как да не ти е харесало и като имаме в предвид, че тая мацка ти е вързала да направи тройка - ми оправи нещата там бе, все пак по някое време пак ще искаш тройка и е хубаво да си имаш някоя на ум
наиш аз ко щи кажа педал ебан ади да не ми спамиш и тролиш тука штото ако та знам щи разбия главата путко бил ми ебал праи любов не ми са праи на уния путки мъжки под името „ Аз съм най велия“ аз ня тях им викам путки мъжки и ги праскам от бой в главата докато припадне така че много внимавай с измислените историии путко ....!!! (finger)
Еми врътни ги още веднъж, този път обратното и сичко ще е ок
Schhh! Hear the silence...