- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разпознавате ли себе си и своята половинка тук?!
Няма такива неща.
Няма зодии, комбинации и пр. с "предимство".
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Нищо общо.
Всъщност - то повечето описания са такива общи приказки и пожелание, че няма как да се разпознаеш.
Форер ениуан? http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%...80%D0%B5%D1%80
Grumpy old madman
За мен написаното е ... 80-90% вярно,но за него не бих казала същото.
Добре де,какво става като сме раци и двамата? Много сме си любвеобвилни,много си се обичаме и всичко е цветя и рози?А дано де! И инфото е доста вярно,много го бивада прави макарони.
![]()
аз съм рак и нищо не мога да кажа - описва ме на 100% за половинки не мога да говоря, понеже съм сингъл :P но за мен всичко си е точно така.
И т'ва трябва да е вярно за мен ? К'ви зодии, ве man ?!?!Мъжът-лъв е великодушен, но и страшно ревнив. Той е едиален любовник - страстен, щедър, ухажор, който сломява всякаква съпротива с обилни подаръци. Той обича вниманието на околните и не бива да се очава от него, че ще дреме кротко по чехли пред телевизора.
Хармония: Дева, Везни, Стрелец, Овен, Близнаци и Рак.
Конфликт: Водолей и Телец.![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Хармония: Близнаци, Рак, Риби, Дева, особено Овен и Козирог.
Конфликт: Лъв, Скорпион, Близнаци, а с Водолей става направо страшно.
Добре, де. Как може да съм и в хармония и в конфликт с близнаци?? Глупости на търкалета. С водолей се разбирам, скорпиона също горе долу. Раците ми бъркат в червата, рибите са добродушни ама не са за мен.
И все пак, това са просто general наблюдения.
Именно. От риба до риба - вир разлика
Вярвам в зодиите и че всички от дадена зодия може да имат някакви общи характеристики. Но това с хармонията между зодиите не го вЕрвам. Има толкова други страни на уравнението, толкова други черти, определящи един характер и една връзка, че е невъзможно да заклеймиш връзката между 2 зодии.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Е, така написано съм съгласна с теб![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
oo даааааааа ;ДД
бтв един от добрите ми приятели и момче, на което много се възхищавам.. е близнаци с асц. риби, но си ми е само приятел, няма никакво привличане между нас.
а между мен и онзи разбойник, за когото говоря.. хах. странно е.
мнооого филми :д мноого нещо
Телците имат конфликт с лъв? А една от най-близките ми приятелки е именно теле. Миии , да явно е и до асцендента. Моя е Дева.![]()
Интересното е,че майка ми е Овен с лъвски асцендент май и е много забавничко.
maDamn
Моята е козирог. Приличаме си доста и пак не се разбираме :д
Колко подобни характеристики съм чела и с всяка съм била почти на 100% съгласна,но не и тукАз съм Водолей и съм съгласна с някои неща,но определено не съм съгласна,че съм в конфликт с Лъв и Скорпион и в хармония с Близнаци
С последните определено не се разбирам,а едни от най-добрите ми връзки са били именно с първите две споменати зодии
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!