Цитирай Първоначално написано от DaNGeRousLy Виж мнението
Тези еднодневните пробвал ли ги е някой ?
Аз ползвам от месечните, но като ги нося след 5-6 часа стават много сухи и се налага да си слагам капки (изкуствена сълза), но пък аз не си нося попринцип с мен .. та дали еднодневните ще са си влажни 24 ч ?
Това не е нормално. Какъв разтвор ползваш?

Цитирай Първоначално написано от SweetySmallDevil Виж мнението
Да, но като се замислите еднодневните излизат доста скъпи ... аз нося от 3 месечните и нямам проблеми .. колкото до авторката препоръчвам ти тази марка, само нея ползвам .. голямата бутилка е най-оферта .. 15-16лв и изкарвам почти цяла година с нея.
Използвам същия, само че само на мен ли ми стига за кратко време? Не знам дали има даже и 6 месеца. Иначе никой не е казвал, че излизат евтино. По принцип лещите са скъпо нещо, много по-евтино е да се носят очила, обаче за мен тоя вариант не е вариант Та, от хигиенна гледна точка ме интересува... Преди половин година получих инфекция, така и не разбрах как и от какво, очите ми бяха целите червени, боляха ме и ми излизаше някаква течност бяла, спрях да нося лещи за известно време и се оправих, сега ме е страх да не ми се случи нещо, ужасно е....