- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ще подарите на любовта ви за Коледа????
Наближава Коледа...Избрали ли сте подарък?!
Любов![]()
Ми някои си нямаме любов..![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Тъй като Коледа и официалната ни годишнина съвпадат съм му купила 10 шоколада, една каса от любимата му бира, албум пълен с наши снимки от денят в който се запознахме до сега, достатъчно малък е да може да си го побере в багажа, както и един суитчър, който искаше да си го вземе преди време ама го нямаха в наличност.
-Малкия принц на английски език
-Розов кварц
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
За него не съм избрала, но избрах за родителите му.Първо мислех да е за моите родители, но за тях в последствие избрах разни други неща.
Него още го мисля. Мислех да ни направя един общ подарък. Бях чела оферти за посрещането на новата година в Рим, Виена, Дубай, Коста Дел Сол, Тайланд, Ню Йорк и Лапландия. Цената за двама ми излизаше малко солена, но родителите и на двама ни + брат му бяха готови да помогнат малко с паричките. Бях се навила, но в крайна сметка май ще го отложа за другата година. Тогава има възможност брат му и неговата приятелка също да дойдат. В някои фирми предлагат и отстъпки при по-голяма група. Ще си търсим още хора, пък ще видим какво ще стане.
Още не съм обикаляла коледните магазини. До седмица предполагам ще обиколя и ако не му харесам нищо, ще изровя нещо от интернет да му поръчам. Ако случайно и от интернет не избера, ще му дам пари да си купи сам подарък.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Трябва ли да бъдем, за да уважа и тях?
Не съм искала да прозвуча заядливо,но е..странно.Мил жест е,но и някак обвързващ.
Майката на гаджето ми също ми подарява подаръци за рождения ми ден,за 8ми март,аз й подарявам цветя за повод,но общ подарък и за двамата..не знааам,странно е.![]()
Не го смятам за обвързващ жест, но и така да е, на мен не ми пречи.
Родителите му много са правили за мен, познавам ги много добре и двамата. С баща му се познаваме още преди да разбера, че има син.![]()
Не виждам нищо странно.
Той също е правил подаръци с или без повод на моите родители.
+ това връзката ни е достатъчно сериозна, за да си "позволим" такова нещо.
календар
//ако реша, че искам да му давам каквото и да било повече
Подобно на rusoto_baby_f. ;д
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ми питах го какво иска и той каза хъб. Ми хъб да е! Винаги съм правила така - питам кой какво иска и отивам и купувам него. Много повече ще се зарадва на нещо, което няма да захвърли в някой шкаф, а ще използва. Той е такъв човек.
ох, при мен възникна проблем
мислех да му подарявам запалка, гравирана + още нещо, което не го бях решила конкретно, мислех за някакъв диск,
ама онзи ден той ми каза, че не искал никакви подаръци, като го питах какво иска за Коледа (имах предвид по принцип, а не от мен, ама май не ме разбра точно)
да си му подаря, нали?
Много хора казват, че не искат но вътрешно искат и според мен ще му е тъпо ако нищо не получи за Коледа все пак. Аз залагам на това да му подариш
Иначе аз още не съм го измислила...и аз мислих пътуване, но ми се иска да е по-скоро към пролетта. Като го измисля ще пиша пак![]()
Никаква идея, но по-скоро ще е нещо съобразено с хобитата му. Алпинизъм,ски, катерене и тн...чудно кво ли ще измисля. Ако не,по-скоро ще е нещо сантиментално.
maDamn
Имам някои идеи вече, но се колебая много все още...
Иначе вече съм измислила и аз на родителите му![]()
Моите пък нищо не искали... Тамън ще ме улеснят, иначе много подаръци стават...
Ние отиваме в Турция за коледа.![]()