.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: Проблем !

Hybrid View

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Значи идеята на приятеля ти е отвратителна. Съгласието ти-безумно. Държанието на пича дето е с мацката-долно. Оставете го това момиче и тримата!
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bitchwolf Виж мнението
    Значи идеята на приятеля ти е отвратителна. Съгласието ти-безумно. Държанието на пича дето е с мацката-долно. Оставете го това момиче и тримата!
    е и аз това казах с повече думи и по по-гаден начин................... и авторката определено си показва злобата.... от къде знаеш,че не се е променила ? от къде знаеш,че нещата,които знаеш за нея са наистина верни ? ... спрете да се занимавате с живота и приятелите на чужди хора и изградете един ваш с ваши приятели

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    е и аз това казах с повече думи и по по-гаден начин................... и авторката определено си показва злобата.... от къде знаеш,че не се е променила ? от къде знаеш,че нещата,които знаеш за нея са наистина верни ? ... спрете да се занимавате с живота и приятелите на чужди хора и изградете един ваш с ваши приятели
    Защото я познавам от много време ,знам че не се е променила ,знам че е несериозна ,но пък и знам че сегашния й приятел иска мен ,снощи ми го каза Но аз му казах,че е много долно от негова страна при положение ,че си има приятелка.Не съм права,знам постъпих зле ,не сме деца на по 20 + сме аз говорих с въпросния ми приятел който ме забърка той ми каза,че няма проблем да кажа всичко ,а и да не го направя нищо няма да каже,че просто е искал да се посмее малко някакви глупости .. ох не знам много го искам това момче ,ама излизам мазната глупачка ..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от viktoria90 Виж мнението
    Защото я познавам от много време ,знам че не се е променила ,знам че е несериозна ,но пък и знам че сегашния й приятел иска мен ,снощи ми го каза Но аз му казах,че е много долно от негова страна при положение ,че си има приятелка.Не съм права,знам постъпих зле ,не сме деца на по 20 + сме аз говорих с въпросния ми приятел който ме забърка той ми каза,че няма проблем да кажа всичко ,а и да не го направя нищо няма да каже,че просто е искал да се посмее малко някакви глупости .. ох не знам много го искам това момче ,ама излизам мазната глупачка ..
    моля ? я пак ? на 20+ сте и сте такива ? пф... мога да ти кажа,че не знам до сега какви приятели си имала,но болшинството не търпи хора като теб и изобщо няма никой да ти цепи басма за в бъдеще ... да... точно така.. развали им отношенията,дръпна момчето,а сега го оставяш... пф...... и не си мисли,че познаваш някого... това,че я познаваш от много време не означава нищо... един човек може да познава някой от 1 седмица и този някой да знае повече за самия човек отколкото друг,който го познава от 10 години ......имали дълга връзка с твоя приятел,а не била сериозна... айде остави момичето да си е такова,каквото е.... тръгни с момчето и я оставете намира и 3мата,защото от цялата ситуация тя е най-прецакана.. и изобщо не ми се изкарвай жертва... егати долната постъпка.... дано следващото обкръжение на момичето не е съставено от хора като вас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си