- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ще плащам ли или ще ходя до педагогическа стая ?
Накратко - цапнах фейсбук паролата на едно момиче от даскало с keylogger от компютър в кабинета по информационни, защото беше писала разни гадни работи за мен в чата. Пратих на всички, каквото беше коментирала с приятелката си и за тях. Майка й подава жалба в полицията. В даскало дойде полиция. Мисля, че все още незнаят, че съм аз. Казвайте кво е наказанието за такова деяние ?![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Пич, ти сериозно ли? Хубав аватар си си сложил, на него има текст. Придържай се към текста!
Ау, не знаех, че това е възможно. Готино звучи :д
Това е любопитно. Ти си бил в училищен кабинет. Предполагам в него има повече от един компютър? Предполагам в този кабинет сте едновременно повече от един човек? Също така предполагам, че никой от вас не се логва някъде с индивидуално име и парола, за да работи на тези компютри?
Поне така беше при нас. Какво да ти кажа. Грам идея си нямам какво е наказанието, ако има, за нещо такова. Обаче, ако ситуацията е като гореописаната, много ми е интересно как някой ще успее да докаже, че конкретно лице е стояло зад конкретна машина в конкретен час. Общо взето, пожелаваш им успех и си свиркаш.
Ако ситуацията не е точно като гореописаната, т.е. ако могат да те идентифицират, аз лично бих ползвала гугъл, за да намеря релевантните закони и да си ги прочета. Просто така, за всеки случай. Нямам никаква идея дали това, което си направил, е наказуемо, и ако го бях направила аз нямаше да питам, а щях да си го проверя. Та така.
Какво си се филмирал, дошли са полицаите там , за да ви сплашат и да може да си признаеш. В България не съм чула всеки ученик да си има свой акаунт с парола, всеки може да го е направил това.
Освен ако не си се раздрънкал на така наречените си приятели какво си направил, няма начин да разберат.
Има начин да те хванат да.Сигорен съм, че си използвал един от онези готови кейлогъри,които се свалят безплатно.Ако намерят програмата,могат да видят и мейла и паса,който си задал за получаване на информацията....Пък, ако си писал личния си мейл,а не някой само за това, по добре иди и изтрии кейлогъра.И този метод като цяло е много тъп,има къде-къде по лесни и добри начини да вземеш акаунтите на идиотите които се логват от кабинета в училище.
PS : не гледай ника ми, тролвах!![]()
Куките не са страшни, притеснявай се повече за чудовището, което живее в шкафа ти.
Ако не слушаш, ще дойде да те изяде.
Не съм във филма, боли ме за куките да няма глоба тва ми беше въпроса. А за e-mail и парола - ain`t nobody got time fo dat и не е от безплатните кейлогъри, яко hidden e. Иначе всичко се размина.
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
^![]()
Нищо нема да ти направат. На тая майка й е ненормална.
Ма и ти нещо се правиш на голем тарикат с тия пароли, не можеш всеки път като нещо не ти изнася да крадеш пароли и да вееш наляво-надясно информация. Ще си намериш майстора после и ще сереш квадратни лайна.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.