.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Arrow как да постъпя

Здравейте започвам направо....имам си сериозен приятел от много време обаче той е твърде много ревнив (бих казала че е болест) няма ми абсолютно никакво доверие и постоянно се караме заради това .....последния път в който се карахме той каза че не е сигурен в любовта ми а аз сам готова на всичко за него ..... моля ви кажете ми как да постъпя и какво да направя ??
    Последно редактирано от deliciousSs : 12-06-2012 на 18:10

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    След поредния жесток и ненужен скандал предизвикан от бившия ми заради неговата ревност, просто го попитах: "Защо ми нямаш доверие? Какъв е проблема? Нима не съм ти показала достатъчно ясно, че щом съм с теб значи искам теб и това е.."
    А той ми отговори: "Да, но аз съм човек, на който не може да се вярва и затова не вярвам на другите". И всъщност беше така...
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Мм питаш ти кво да направиш.. Само ще ти кажа, че повредата е в неговия телевизор, да си се оправя с проблемите.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Зарежи го. Ревността е порок, който не бива да се толерира.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Скъсай го. Това с ревността, няма да се оправи, само може да става все по-зле. Трябва ли ти такъв човек, който ти няма грам доверие?! Който ти прави проблеми за какво ли не постоянно?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Зарежи го. Ревността е порок, който не бива да се толерира.
    +
    ревността е болест за която няма лек

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от bitchwolf Виж мнението
    След поредния жесток и ненужен скандал предизвикан от бившия ми заради неговата ревност, просто го попитах: "Защо ми нямаш доверие? Какъв е проблема? Нима не съм ти показала достатъчно ясно, че щом съм с теб значи искам теб и това е.."
    А той ми отговори: "Да, но аз съм човек, на който не може да се вярва и затова не вярвам на другите". И всъщност беше така...
    Бившият ти е пример за тезата,че ревнуват хората,които са склонни към изневяра.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Давала ли си му повод,за тази негова ревност?

Ако в една връзка няма доверие, нещата просто не вървят. Опитай се да поговориш с него, ако мислиш, че това нищо няма да промени , по-добре не си губи времето.

Разговори, разговори... И то още при първите симптоми на ревност, защото после вече става късно, и единственото, което ви остава да направите, е да се разделите.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Точно така. Това имах предвид, защото в конкретния случай го беше страх, че може би и аз правя нещата, които той прави.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Не само те все пак.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Той за мен е всичко и не искам да го губя .....Поводи до сега не съм му давала ...говори ли сме оправят се нещата за ден два и пак така отначало ....

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Единственото, което бих ти предложила е да говорите сериозно по тая тема, но ти казваш, че вече сте го правили и въпреки това проблема си остава. В такъв случай не виждам друго решение освен да се разделите. По принцип хората, които са болестно ревниви почти никога не успяват да се справят с този си порок... така че ти сама си прецени дали си струва да продължавате да се мъчите.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ако бях на теб, вече да съм го скъсала. Ревността и обсебеността винаги са ме задушавали и убивали моите чувства и се чудя как още можеш да търпиш подобно отношение.

емиии защото твърде много го обичам !!

Ти си мислиш, че го обичаш.... ще мине след време. Няма как да обичаш човек, който е болестно ревнив. То е по-скоро чувство на силна вяра, че може да се промени и някакво желание за доказване, че си му вярна и няма за какво да ревнува и току виж да се оправи....
    Не си губи времето с такъв човек! Ако го зарежеш грубо и рязко и завинаги и му кажеш защо го зарязваш, така може само да му помогнеш - и на него и на себе си. Той ще има урок (не е сигурно обаче че ще го разбере), а ти - нова страница.
    Представяш ли си да имаш деца от този човек? И те да страдат от това? Ако не - остави го. Не си губи времето..

Style is knowing who you are, what you want to say, and not givin' a damn.
    цък

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си