.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Миризма

Миризма

Така, ще съм директна,надявам се някои по-опитен да ми помогне.Преди 3 дни ми се появи много остра вагинална миризма.Абсолютно нищо не съм променяла в хигиенните си навици,не съм боледувала и не съм приемала лекарсва.Имам партньор,с който правим необезопасен секс.Предполагах,че е някаква моментна инфекция и ще мине сама,но не.Звънях на генеколога ми,но той е извън града.Обясних му какво ми има,каза, че не е нищо тревожно и ми каза да си взема Flagyl за вагинална употреба, да го приемам 7 дни и ще ми мине.Въпроса ми е от какво се получава, мога ли да правя секс докато го приемам и трябва ли да уведомя партньора ми?Мерси предварително.

Супер фен Аватара на zoreto
    Не е редно да ти се изписва нещо по телефона. Задължително сподели с партньора си. Не можеш да правиш секс докато се лекуваш ,защото тези вагинални глобули са мазни и ще се повреди презерватива. Просто отиди при друг гинеколог да те види ,а не така по телефона. Успех

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Не дали трябва, задължително е да му кажеш. И като цяло подкрепям горното мнение.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Кажи на партньора си.
    Тоя как може да ти изписва нещо по телефона, съветвам те да идеш на преглед при някой друг.
    Една фрка си слагаше май точно тоя медикамент ии й бяха казали да не прави секс докато го ползва.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Кажи на партньора си.
    Тоя как може да ти изписва нещо по телефона, съветвам те да идеш на преглед при някой друг.
    +1
    И то иди час по-скоро на друг гинеколог, преди да си се влошила.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    +1
    И то иди час по-скоро на друг гинеколог, преди да си се влошила.
    Като се изцепите така,все едно е въпрос на живот и смърт.
    Най-лошото най-вероятно са вагинални гъбички,а от тях не се умира..Но да,добре е да посетиш някой друг гинеколог,щом твоят е извън града.

Как да му поднеса това???

Цитирай Първоначално написано от shugababe112 Виж мнението
    Как да му поднеса това???
    "Явно имам някаква инфекция, не трябва да правим секс известно време." Примерно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    мда, трябва да знае... особено както водите необезопасен секс, току виж си го лепнала и на него ...

Възможно е да са гъбички..не е страшно, но при положение, че не използвате презервативи ще трябва и приятелят ти да пие хапчета...ако това е проблема разбира се.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си