.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

По-зле и от сериал!

Здравейте от мен.
    Отнася се за същото момиче ,което говорих в предишната тема някой може и да се сети,но нека преминем на тази.
    Значи това момиче на ,което толкова държах сега ходи с друг. Чаках я един месец ,защото беше постоянно заета ,чаках я да излезем за да разбера дали има намерения за по-сериозни отношения м/у нас,но....-ще разберете по-надолу.
    Та прибирах се с един авер миналата седмица и я гледам да се прегръща с някакъв. Подминах я и не и писах 2,3 деня ,до като не разбрах ,че ходи с един в 9 клас. Тя е 11 клас. А преди това ходеше със 7-мокласник. Пълен ужас! Не мога да разбера как може да е толкова глупава. Писахме си във фб и ми каза ,че ме харесвала много ,но като приятел. Тогава ,защо по-дяволите продължава да ми пише,след като отношенията са и чисто приятелски към мен? Защо ще ме целува,когато няма намерение да е с мен(това стана много преди да ходи с този му**л).За мен приятелство м/у момиче и момче няма. Може и още да имам чувства към нея и да ми е гадно ,но да ме остави на мира да я забравя и да си останем на здравей/здрасти! Какво толкова намира в тези по-малките? Не съм заслепен от красотата и виждам ,какво става около мен. Писна ми от тази глупост. Не мисля повече да тая празни надежди. Моя извод е ,че е използвачка. Очаквам интересни отговори.

Според мен просто си играе с теб! Намери си по-сериозно момиче

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Дай шанс и на младите.

Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
    Дай шанс и на младите.
    Че аз стар ли съм?

Ами просто не се занимавай с нея.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мани я тая брат,може да има раздвоение на личността.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Сам го каза,просто приятелство няма...
    Удобно и приятно и е да се закача с теб. Вдига си самочувствието и значе,че има резервен вариант. Отсвири я и точка.
    maDamn

Не си губи времето с нея, просто и е приятно да знае, че ти винаги ще си там, когато тя има нужда. И след като искаш тя да те остави, просто престани да и отговаряш когато ти звъни или пише, след като тя не може да се спре, ти го направи.

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Много съжалявам, но не помня предишната ти тема. Какви са ви били взаимоотношенията? Имали ли сте нещо повече от приятелство? Ако не-много е вероятно наистина тя да вярва, че си и просто приятел. Така действията й изглеждат съвсем ок според мен. Това с кого как и защо ходи пък изобщо не е твоя работа. Не това е нещото, което определя човека. Отдръпни се.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Значии има два варианта: първия е да се изживява като педофилка, втория е да е на умственото ниво на 7/9 клас.
    Извод: Абе, кво се занимаваш изобщо?!
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Ами аз също мисля ,че най-добре е да не се занимавам с нея. Исках да споделя с вас за да видя и вашето мнение. Наистина ви благодаря!
    Последно редактирано от Mr.Killer : 12-06-2012 на 21:39

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Може би те е харесвала, но е спряла. Тоз един месец, в който си я чакал... просто не е имала смелост да те отреже.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Може би те е харесвала, но е спряла. Тоз един месец, в който си я чакал... просто не е имала смелост да те отреже.
    Познавам я добре. Тя не е човек ,който да си мълчи и направо щеше да си ме отреже. Но вече няма значение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си