- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ли ме?
От скоро си пиша с момче, което харесвам. Винаги първо той ми пише, но не разбирам защо като ми казваше "чаo" ми пращаше :*а последните два дни не го прави, но въпреки това ми пише!..та се питам..харесва ли ме???
Попитай него,ние как да ти го тълкуваме. Прекалено много смисъл отдавате на някви емотиконки.
maDamn
И как се държи с теб НА ЖИВО? Или вие само по скайп общувате? о.О
от два дни не ми казва чао O_O нямам никакви шансове ОМФГ *скача в морето с камък на шията*
Пита ли го да излезете на кафе или в някой парк ? Ако не си давай нищо не губиш ...Така като гледам като ти казва това " чао ;* " не ми излгежда че те харесва повечето момчета правят така... таа покани го на кафе или в някой парк и го питай ... аиде УСПЕХ :р
ESL !!!
От мухата слон правиш![]()
Сама казваш, че си пишете от скоро..
Вие дори не се познавате..
Не трябва да се впрягаш толкова, то ако от сега така я караш просто не знам как ще е нататък
Малко по-полека![]()
стига с тоя Интернет живот..Излезте, изпийте едно кафе заедно и ще разбереш дали те харесва..
Стига с тоя скайп и ФБ... излезте в реалността и се вижте, вманиачили сте се в тва чатене...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Би могла да разбереш ако нали разбираш лекичко си подадеш краченцето, малко на твърда почва....
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Толкова здраво е хлътнал по тебе, че след 2 дена ще ти предложи брак!
Не знам как да ти отговоряпрати му ти :* примерно ??
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Поредната тема ''Харесва ли ме?''.Аз от къде да знам какво му е в главата?!![]()
А и тези целувки не значат нищо.Излезте на живо и виж как се държи с теб.
Защо търсиш намеци в няк'ви емотиконки? И аз пращам целувки на приятели, но това не значи, че съм влюбена в тях. Много сте ми странни тея дни, като се харесвате защо киснете в нета? И на всичкото отгоре изпадате в диво щастие когато някой ви прати целувка или ви лайкне статуса. Излезте навън... виж как се държи с теб там, опитай се да уловиш някой истински намек.
Общувайте очи в очи. Ако те целуне за чао, значи те харесва.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.