Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
Омръзна ми.... да знаете днеска коля с тъп нож и беся със собствените ви черва.. ако сте късметлии ще е в този ред...

Писна ми...

Отново се оказвам сам на бойното поле, отново точно когато имам нужда от помощ. Отново близките ми ме изоставиха с думите "Оправяй се, на мен в момента ми е добре". Чудесно, ама аз някога така казвал ли съм? Колко пъти съм отказал когато ми е поискана помощ? Мило и драго давам за близките ми хора... а като помоля за подкрепа, разбиране и помощ... "Спасявай се" Еми майната ви!

Писна ми.. от хора, които ми приказват общи приказки, как всичко е временно, как се филмирам прекалено много, как ще се оправят нещата.. как аз съм кривото колело и прочее. Писна ми от хора, които не разбират за какво иде реч и се изказват повърхностно само колкото да мине номера. Бахти.. толкова ли е сложно една ръка да подадеш, една сламчица... дребен жест под ягодите?!

Омръзна ми и от хора, които не забелязват очеизвадното, не забелязват че ми е зле и че не ми е до техните глупости. И сменят темата веднага щом разберат какво ми е... ми майната ви и на вас.

За бира всички ме търсят, ама ако аз потърся някой за нещо сериозно.. всеки си обира крушите. "Не знам, спасявай се, не мога да ти помогна"

Мило и драго давам... душа и сърце влагам във всичко което правя.. и накрая кво получавам... лайно с панделка. Еми мерси... чудя се само ако аз бях постъпил така... ако аз бях казал "Спасявай се, на мен ми е екстра" какво щеше да стане.. на стоп ще пътуват към София... стотинки ще просят за трохи... ще зъзнат на студа навън с купчина багаж....

Хората са го казали... "Не остава добро ненаказано".
Ти се държиш точно така във всяка тема, на която съм попадал. Писнало ти е, защото този път са се държали така с теб.