.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 111

Hybrid View

Повече от фен Аватара на antineutral
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Не е хубаво,но всички си имат тези моменти на "малка разруха"
    И аз съм на това мнение. Струва ми се, че понякога ресурсите на приятелството се изчерпват и то престава да съществува като такова временно или изобщо.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от antineutral Виж мнението
    И аз съм на това мнение. Струва ми се, че понякога ресурсите на приятелството се изчерпват и то престава да съществува като такова временно или изобщо.
    Не точно ресурсите,но понякога всеки има нужда от малко опън назад. Да се отдалечиш за малко, да се погрижиш за себе си без да отдава нужното внимание на приятелите си и това,не защото не ги обича и цени, а защото ,колкото и да помага човек ,все някога този "ресурс" ,както го наричаш се поизчерпва и трябва да презаредиш. Да си готов отново да помагаш и да изслушваш. Да си приятел на 100% , а не от време навреме.Някой ще каже,че приятелите те зареждат,ама всеки си има проблеми. Аз съдя по себе си и хората около мен, виждам,че няма как да ми помогнат в момента, а аз не съм в кондиция да съм до тях на 100% , предпочитам да се отдръпна за седмица, да си сбия мислите в главата , а през това време , те също да премислят и да са готови , за мен в смисъл. Когато виждам,че няма как да помогна,предпочитам да се отдръпна,а не просто да стоя при човека и да не му давам нужната подкрепа. Вярно е ,че звучи странно , но презареждането става и от двете страни.
    Странно може да ви се види, но аз съм такава.
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си