Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Грешка. Но ще го проумееш, когато не направи нещо, което си "знаела". Тогава ще разбереш, че всъщност си го очаквала.
Не.
Защото съм минала през това вече.
И аз, както всеки друг, съм била предавана от приятели. И то не веднъж или два пъти. С времето осъзнах, че причината за тези разочарования е в мен. В моите очаквания, изисквания, в това, че приемам другите за даденост.
Преди винаги си мислех, че хората са ми длъжни. Че трябва да ми обръщат специално внимание, че трябва да ме обгрижват, ласкаят, предразполагат да им помогна, да ги изслушвам. Че щом са в графата "близки"/"приятели", това автоматично значи, че са задължени да ми правят услуги, да ми изпълняват желания и т.н. От това се подразбира, че с никого не успявахх да създам трайно приятелство. Постоянно сменях приятелските си кръгове. Чувствах се не намясто. За някакви абсолютни дреболии прекъсвах отношенията.
Доста весела картинка.
Сега спокойно мога да кажа, че съм променена (специално в това отношение). И съм доволна, че вече 4 години съм успяла да "задържа" приятелите си.
Единственото, което очаквам от близките си, е да не ме лъжат. Всичко останало е условно.