- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Направи добро - изяж лайно....
Тоя път съм напълно съгласен с теб.
Не е номера да прекъсваш отношенията си с някой за дреболии.Човек никога не може да е на 101% такъв какъвто ти се иска.
Всъщност и ти подсъзнателно го очакваш.Нищо, че твърдиш обратното.В твоите очаквания се включва това твоя най-добър приятел да те чака с колата пред летището, да ти уреди легло в общежитието,да се занимава една седмица с теб,да кара 500км да видиш дядо си и после да ходите заедно на празниците. Приемаш, че ако един път не го направи просто е имал причина за това.Обаче ако не го направи няколко пъти и започне нещо да си прави оглушки постоянно едвали пак ще си на същото мнение.Най-много лееееека полека да започнех да си го променяш и да започнете да се очуждавате постепенно дори и без някакви скандали.Отделно това, че не се чувате и виждате с месеци.Не знам,не ми харесва като идея.Това страшно отдалечава, а през тия месеци даденият човек може да има най-голяма нужда от тази близост и съответно да си намери някои друг.Да,определено и аз имам приятели, с които се виждам веднъж годишно или даже по-рядко, а някои малко по-често,но за малко,но много държа на тях и съм им страшно благодарен за някои неща,но не мога да твърдя, че имам очаквания спрямо тях.Просто съм им благодарен за миналото и за това, че като съм с тях ми е готино и след известно време се чувствам напълно в мои води,но ги възприемам по-скоро вече като приятели за по чашка въпреки, че преди някои и друга година едно момиче, с което и сега се уважаваме например ми предложи сама услуга без аз даже и да съм и намеквал нещо.Е, не се възползвах де.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!