.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 111

Hybrid View

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus Виж мнението
    Много вагинираща тема.
    още повече след като се появи :*
    maDamn

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    още повече след като се появи :*
    Мдам. Контраст дейш.
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Грешка. Но ще го проумееш, когато не направи нещо, което си "знаела". Тогава ще разбереш, че всъщност си го очаквала.
    Тоя път съм напълно съгласен с теб.

Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    Постоянно сменях приятелските си кръгове. Чувствах се не намясто. За някакви абсолютни дреболии прекъсвах отношенията.
    Не е номера да прекъсваш отношенията си с някой за дреболии.Човек никога не може да е на 101% такъв какъвто ти се иска.
    Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    jghgh, може и да са празни приказки. Аз така възприемам отношенията между хората.
    Това, че съм независима, не ме прави безсърдечна. И учудващо съм си доволно щастлива.
    Знам, че имам добри приятели, и съм абсолютно сигурна в тях. Без да очаквам каквото и да било.

С моя най-добър приятел не сме се чували, нито писали от месеци, но въпреки това знам, че ще ме чака с колата пред летището, ще ми уреди легло в общежитията, ще се занимава с мен цяла седмица и накрая ще шофира 500 км, за да ме закара да видя дядо, след което ще се приберем заедно за празниците. Нито очаквам това от него, нито съм го молила. Просто знам, че ще го направи. И не е като да не мога да се оправя сама - не в това е въпросът.
    А аз в никакъв случай не се чувствам задължена. Благодарна, да, щастлива - също (даже много), но не и задължена.

Както каза Сиси - приятелите са като семейство. Колкото и да се карам с моите, знам, че няма да ме заебат, защото не съм в настроение например.
    Всъщност и ти подсъзнателно го очакваш.Нищо, че твърдиш обратното.В твоите очаквания се включва това твоя най-добър приятел да те чака с колата пред летището, да ти уреди легло в общежитието,да се занимава една седмица с теб,да кара 500км да видиш дядо си и после да ходите заедно на празниците. Приемаш, че ако един път не го направи просто е имал причина за това.Обаче ако не го направи няколко пъти и започне нещо да си прави оглушки постоянно едвали пак ще си на същото мнение.Най-много лееееека полека да започнех да си го променяш и да започнете да се очуждавате постепенно дори и без някакви скандали.Отделно това, че не се чувате и виждате с месеци.Не знам,не ми харесва като идея.Това страшно отдалечава, а през тия месеци даденият човек може да има най-голяма нужда от тази близост и съответно да си намери някои друг.Да,определено и аз имам приятели, с които се виждам веднъж годишно или даже по-рядко, а някои малко по-често,но за малко,но много държа на тях и съм им страшно благодарен за някои неща,но не мога да твърдя, че имам очаквания спрямо тях.Просто съм им благодарен за миналото и за това, че като съм с тях ми е готино и след известно време се чувствам напълно в мои води,но ги възприемам по-скоро вече като приятели за по чашка въпреки, че преди някои и друга година едно момиче, с което и сега се уважаваме например ми предложи сама услуга без аз даже и да съм и намеквал нещо.Е, не се възползвах де.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си