- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Направи добро - изяж лайно....
Niakoitam, аз умея да разговарям с хората и особено с приятелите си, без да звуча обвинително и да ги карам да се чувстват неудобно. И подобен разговор няма да е породен от "неоправдано очакване", а от чиста загриженост от моя страна. Щом някой от приятелите ми започне да се държи не на себе си (както каза Сиси - да прави нещо без рационално обяснение; и това важи във всяко отношение, не само за случаите, когато аз имам нужда от помощ и не я получавам), съвсем нормално е да съм загрижена и да попитам какво се случва. А не да тропам с крак и да стискам зъби, мислейки си, че ме заебават. Или пък да рева и да се тръшкам, че не ми обръщат внимание.
jghgh, доближаваш се до истината - интересувам се от будизма.
Съгласна съм с това:
и се стремя към този вид мислене. Колко се настройвам и колко не, не мога да кажа. Но това, че ти го намираш за невъзможно, не значи абсолютно нищо.
Ти пак ли не разбра, че аз "поразочрована" трудно ще остана, след като нямам подобни очаквания?
И не казвам, че няма как да ме разочарова - естествено, че има, но по съвсем различен начин от това да не ми прави услуги или да сме се уговорили за дискотека, а той да ми върже тенекия например.
За мен доста обидно би било да спре да ми се доверява. И би ми станало тъпо, не защото очаквам да ми се доверява. А защото ще си помисля, че аз не съм достатъчно "добра", за да ми споделя вече. Ще потърся проблема първо в себе си, а после в него. Както и се старая да постъпвам последните години. И в интерес на истината повечето бъгове се оказаха наистина в моята система.
Моля, обясни ми какво общо има дали аз съм независима и силна с това дали някой приятел ме е заебал. И на мен лапичка ще ми светне още първия път и няма да чакам, за да се поинтересувам какво е станало (виж първия ми абзац).
О, да - пак ме разкри! Аз съм нещастна, разочарована, без приятели, с единствена цел в живота да убеждавам форумните клоуни колко съм силна и независима и как нямам никакви проблеми.
Чуй се само какви ги пишеш.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]