.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Здравейте на всички :)

Аз съм на 16 без гадже но едно момче само ме закача и се чудя дали ме харесва или не искам да ви попитам как да разбера дали ме харесва много ще ми е интересно мнението ми.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ако те харесва,просто ще му личи. Ще търси вниманието ти, ще се опитва да се доказва пред теб и тн.
    Пък кат ти е толкова зор питаш и точка. Ако не е мухльо, ще си признае.
    maDamn

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Вероятно те харесва.

еми да ви кажа вчера бях на кафе и тои беше в същото ама с друга компания и отидех до тоалетна и той ми попречи пътя да мина после дойде до наща маса с мойта компания и седна и почна да си говори с един приятел и почна да ме распитва някви работи нарочно и само ме гледаше през цялото време без да говори направо ми стана неудобно попринцип съм малко срамежлива

Град
    Beyond reality
    Поправи си правописа и влизай в часовете по БЕЛ.
    Иначе те харесва.
    maDamn

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от ludata_doide Виж мнението
    еми да ви кажа вчера бях на кафе и тои беше в същото ама с друга компания и отидех до тоалетна и той ми попречи пътя да мина после дойде до наща маса с мойта компания и седна и почна да си говори с един приятел и почна да ме распитва някви работи нарочно и само ме гледаше през цялото време без да говори направо ми стана неудобно попринцип съм малко срамежлива
    Поправи това изречение,че ми се вижда 5километра.

И да,харесва те!!

неми се поправя влизам в часовете

Град
    Beyond reality
    Не си личи.
    maDamn

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Почти винаги можеш да усетиш,когато някое момче има симпатии към теб.Сама ще ги забележиш.Ние тук не можем да ти кажем,всеки е различен и изразява чувствата си по различни начини.

Здравейте да ви кажа какво стана днес в кафето дето ходиме беше и онова момче дето се чуда дали ме харесва и аз и още приятели си тръгнахме и той дойде с нас обаче една приятелка се върна да си земе нещо от кафето че го забрави и аз я чаках другите отидеха до спирката и тва момче дето се чуда дали ме харесва ми вика "Айде да ходиме към спирката мани я ще дойде сама" и нарочно дойде с нас на спирката да чака рейса и като дойде рейса не се качи защото живее бизо до кафето и днеска само ме закачаше направо полудявам вече нз какво да правя

Град
    Beyond reality
    Научи се да пишеш ,бе,мамка му,мъка е да ти се четат постовете . 1 изречение ,30 реда и нито един препинателен знак!
    Харесва те, кво да правиш . Ми стой и му гледай сеира. Предложи му да излезете само двамата. Ей ,много е трудно ,нали?
    maDamn

ако искаш чети няма нищо да оправям

Цитирай Първоначално написано от ludata_doide Виж мнението
    ако искаш чети няма нищо да оправям
    Eйй,не ги признаваш тея точки и запетйки,а? Иначе то момчето те харесва и си го показва съвсем явно даже,всичко си е въпрос на време и желание вече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си