.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Татус - идеи помогнете!

Здравейте , искам много да си направя татус от китката до лакътя на ръката , но нямам никакви идей . Можете ли да ми покажете някой сайт или каталог да прегледам , за да се ориентирам защото не съм креативна личност и не мога да измисля нещо сама ...
    I want to be strong but sometimes I`m not sure...

anonymous708973
    Guest
    А защо искаш татуировка?

защото ми харесва , точно на това място , но искам идеи който да ми харесат .

Супер фен Аватара на nymphadora
    Щом нямаш идея,не си прави?!Това е най-ужасното-да си татуираш нещо безсмислено,само защото искаш татуировка..бляяя

Аз не искам да е нещо безмислено , а просто нямам идеи ... Когато си харесам нещо е важна за мен да има смисъл , а не за другите .

Цитирай Първоначално написано от peti123 Виж мнението
    Аз не искам да е нещо безмислено , а просто нямам идеи ... Когато си харесам нещо е важна за мен да има смисъл , а не за другите .
    Когато знаеш какво искаш, и когато ти го искаш тогава наистина искаш татуировка, за сега изчакай, което ме съмнява да стане но в фейсбук може да напишеш Aydan BG или Vezhdin BG и да видиш нещо за мене те са едни от най-добрите.!!

Голям фен Аватара на BamBamBo
    ВАЖНООООООООООООО!!!!ВАЖНОО ООООООООООО!!!!ВАЖНОООООООО ООООО!!!!ВАЖНООООООООООООО!! !!
    Така,след като грабнах вниманието ти(надявам се) искам да ти кажа,преди време гледах по тв-то един татуист,много добър и помня,че сподели "Ако си харесаш някакъв татус,принтирай си го,гледай го 1 година и ако след това още те кефи си го направи" и повярвай ми(личен опит) прав е!!!

Супер фен Аватара на nymphadora
    Татуирай си на ръката името на арабски!!!!!All the cool kids are doing it..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от peti123 Виж мнението
    А как ще решиш кое има смисъл за теб, ако ние ти предлагаме неща? Малоумно е.

Ако си харесаш някакъв татус,принтирай си го,гледай го 1 година и ако след това още те кефи си го направи" и повярвай ми(личен опит) прав е!!!

Мда, това направи.

Голям фен Аватара на Deni_028
    Не е хубаво да си правиш на ръката, защото след време ще ти омръзне да го гледаш, но... ти си решаваш. Разгледай този сайт, може да ти даде някоя идейка http://www.tattoo-monica.com/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си