- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Татус - идеи помогнете!
Здравейте , искам много да си направя татус от китката до лакътя на ръката , но нямам никакви идей . Можете ли да ми покажете някой сайт или каталог да прегледам , за да се ориентирам защото не съм креативна личност и не мога да измисля нещо сама...
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
А защо искаш татуировка?
защото ми харесва , точно на това място , но искам идеи който да ми харесат .
Щом нямаш идея,не си прави?!Това е най-ужасното-да си татуираш нещо безсмислено,само защото искаш татуировка..бляяя
Аз не искам да е нещо безмислено , а просто нямам идеи ... Когато си харесам нещо е важна за мен да има смисъл , а не за другите .
ВАЖНООООООООООООО!!!!ВАЖНОО ООООООООООО!!!!ВАЖНОООООООО ООООО!!!!ВАЖНООООООООООООО!! !!
Така,след като грабнах вниманието ти(надявам се) искам да ти кажа,преди време гледах по тв-то един татуист,много добър и помня,че сподели "Ако си харесаш някакъв татус,принтирай си го,гледай го 1 година и ако след това още те кефи си го направи" и повярвай ми(личен опит) прав е!!!
Татуирай си на ръката името на арабски!!!!!All the cool kids are doing it..
Не е хубаво да си правиш на ръката, защото след време ще ти омръзне да го гледаш, но... ти си решаваш.Разгледай този сайт, може да ти даде някоя идейка http://www.tattoo-monica.com/
![]()